Lebuktatták Meghan Markle-t: megszállottja volt a királyi családnak és szerelmes volt Vilmosba

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
iskolatárs Meghan Markle megszállott Vilmos herceg szerelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle főiskolás korában megszállottja volt az angol királyi családnak. Szerelmes volt Vilmosba, a szobája fala tele volt plakátolva a herceg képeivel.

Az InTouch magazinnak nyilatkoztak Meghan egykori iskolatársai, akik állítják: Meghan megszállottan imádta a brit királyi családot, mindenképpen közéjük akart tartozni. Vilmosról ódákat zengett, szerelmes volt belé és összeomlott, amikor a herceg és Kate Middleton hivatalossá tették a kapcsolatukat. A dolog azért is érdekes, mert Meghan az Oprah Winfrey-nek adott interjújában azt állította, nem is hallott korábban a brit királyi családról.

A két hercegi pár: Meghan és Harry, valamint Vilmos és Katalin Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

A barátok szerint Harry csak a B-terv volt, sőt, azt is tudni vélik, hogy Meghan az esküvő után be is vallotta férjének, hogy szerelmes volt Vilmosba. Meghan félt a reakciótól, és nem is ok nélkül, Harry természetesen kiakadt. Azt azonban nem tartják valószínűnek az egykori iskolatársak, hogy a testvérek elhidegülésnek ez a valódi oka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.