Hoppá: Harry herceg után a férfiak 71%-a is megteszi ezt a jobb szexért

Forrás: Dreamstime -
szőrtelenítés Harry herceg férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok szó esik a szőrtelenítésről, de ha ez a téma szóba kerül, általában a hölgyekre gondolunk, pedig ma már a férfiak is egyre nagyobb arányban szeretnének megszabadulni szőrszálaiktól. 

Nemrégiben Harry hercegről is kiderült, hogy felesége kedvéért szőrtelenítette teljes mellkasát. Egy kutatás szerint a herceg nincs ezzel egyedül, egyre több férfi dönt a csupasz mellkas mellett és más testrészeiket is előszeretettel szőrtelenítik - írja a Ripost.

A felmérésből kiderült, hogy a felmérésben részt vevő 18 és 35 év közötti férfiak 85% szőrtelenítés-párti és tízből egy a "brazil gyantázás" híve, amely során minden létező szőrszálat eltávolítanak az ember testéről. A legtöbben az intim területüket tartják karban, ezután következik csak a mellkas, de sokan veszik kezelésbe szőrtelenítéskor az orrot, a hónaljakat, a szemöldököt és a lábujjakat is.

Férfiak és a szőrtelenítés Forrás: Dreamstime

A férfiak legfőbb motivációja, hogy elnyerjék a nők tetszését, ám akadnak olyanok is, akik így érzik jobban magukat. A férfiak 29%-a azt is elismerte, hogy sokszor példaképeiket követik, így előfordulhat, hogy Harry herceg is inspirált egyeseket arra, hogy megszabaduljanak mellkasszőrzetüktől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.