Harry herceg kifakadt a kommentelőkre: nem bírja tovább lelkileg

Forrás: NORTHFOTO/© i-Images / eyevine. All Rights Reserved./I-Images /Pool -
királyi család őszinteség Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szabadság nyomában című könyv betekintést enged Meghan és Harry életébe, és abba, milyenek ők valójában, és mi áll döntéseik hátterében.

Amikor hat hétre tervezett tartózkodásuk első napján megérkeztek az utolsó csomagjaik is a kanadai Victoria város közelében található Mille Fleurs birtokra, Harry és Meghan végre fellélegezhetett. Bár hivatalos szerepléseiken a mosoly egy pillanatra sem tűnt el az arcukról az elutazásuk előtti hetekben, mielőtt november közepén felültek az Air Canada járatára, az utolsó Angliában töltött heteket aligha tarthatták életük derűs időszakának

- olvasható a könyv bevezetőjében.

Sussex hercege és hercegnéje 3 brit bulvárlapot is beperelt a magánszférájuk megsértése és telefonkódjaik feltételezett jogtalan feltörése miatt. Különösen Harrynél telt be a pohár.

"Ezek mind fizetett trollok"

- panaszkodott később a barátjának, és nem tudta megállni, hogy bele ne olvasson a kommentekbe is.

"Harry és Meghan undorítóan viselkedik. Mindketten a kriályi család szégyenfoltjai. Sokkal jobb lenne, ha végképp megszabadulnának tőlük"

- ez az utolsó komment 3500 lájkot kapott. Harry azonnal megbánta, hogy megnyitotta a linket. A herceg kedélyét nemcsak a sajtó és az internetes trollok borzolták, de szinte minden héten valami kiszivárgott a sajtónak magánéletükkel kapcsolatban. Úgy érezték, az udvari stábnak szinte nincs olyan tagja, akiben bízhatnának...

Forrás: NORTHFOTO/© i-Images / eyevine. All Rights Reserved./I-Images /Pool

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.