Hosszú Katinkára tüzelőanyagként hat az új szerelem

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Gelencsér Máté Hosszú Katinka tüzelőanyag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka már egy ideje sugárzik a boldogságtól új szerelme mellett, most pedig az is kiderül, milyen hatással van teljesítményére a kapcsolat. 

Hosszú Katinkára újra rátalált a szerelem, és már nem is titkolják a kapcsolatukat. Nemrég az úszónő közös fotót is mutatott magukról, egy olyan felvételt, amelyen mindketten sugároznak a boldogságtól. Emellett Katinka hozza a szokásos formáját is, vagyis gyülekeznek nyakában az érmek. Hevesi Kriszta elárulta, szerinte milyen hatással van az új szerelem a sportolóra.

Hosszú Katinkát feltüzeli a szerelme Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Az előző vb-n az volt a tüzelőanyag, hogy Magyarországon volt. Most pedig ez az új szerelem és az, hogy megmutathatja magát egy ilyen szerepben. Mostanában engedte ezt a nőies vonalat előtérbe tenni. Mert valószínűleg – számtalan találgatás volt, hogy miért lett vége – ezt nem élhette meg igazán. Csak egy sportoló volt az edző férj előtt" – árulta el Hevesi Kriszta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.