Meghan hercegné drámaórákat ad Harry hercegnek, hogy magabiztosabb legyen

színpad drámaóra magabiztosság beszéd Meghan Markle Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte az egész világ tudja, hgoy mielőtt Sussex hercegnéje lett, színésznőként dolgozott Meghan Markle. Harry herceg felesége a királyi család berkeiben is megtalálta, hogyan hasznosíthatja tudományát. Drámaórákat ad férjének, hogy magabiztosabb legyen a színpadon. 

A Briliáns elmék című sorozatban játszott Meghan hercegné, mielőtt Harry herceg felesége lett. Azzal együtt, hogy hozzáment a herceghez, fel kellett adnia korábbi karrierjét. A Mirror cikke szerint azonban a brit királyi családban is megtanulta, hogyan hasznosíthatja korábbi tapasztalatait.

Egy bennfentes elárulta, hogy férjének ad drámaórákat, hogy magabiztosabb legyen, amikor nagy nyilvánosság előtt kell beszédet tartania. „Csak rá kell nézni a hercegre, hogy lássuk, mennyivel magabiztosabb, amikor a színpadon van. Régen ideges volt, könnyen zavarba jött. Most már magabiztos, használja a színpadot, ismeri a határait, a jegyezeteit sem veszi elő” – mesélte a királyi család tanácsadója.

És valóban: Harry herceg korábban felolvasta a beszédeit, látszott, hogy zavarban van a színpadon, míg legutóbbi szereplésénél ennek szöges ellentétét képviselte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.