Britney Spears üzent rajongóinak a pszichiátriai kezelés után

Forrás: Getty Images for GLAAD/2018 Getty Images/Vivien Killilea -
rajongó üzenet Britney Spears pszichiátria kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Távozott a pszichiátriáról Britney Spears, aki önként vonult be az egészségügyi létesítménybe. Most közösségi oldalán üzent rajongóinak.

Ahogy mi is megírtuk: 30 napos kezelés után távozott a pszichiátriáról Britney Spears. Voltak, akik úgy gondolták, akarata ellenére szállították be az egészségügyi létesítménybe, ám ez a lépés részéről teljesen önkéntes volt.

A Daily Star kiszúrta, hgoy most közösségi oldalán üzent rajongóinak. Az énekesnő elmondta, sok stressz érte mostanában a családját, így szüksége volt egy kis szünetre.

„Szóval csak egy kis időre volt szükségem, hogy magammal foglalkozzak. De ne aggódjatok, hamarosan visszatérek” – mondta az énekesnő, akit rajongói kommentben biztosítottak arról, hogy tiszteletben tartják a magánéletét. Volt, aki azt írta: „A zene várhat, a rajongók várhatnak, tegyél meg mindent, amire szükséged van.”

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.