Hien félbehagyta tanulmányai Amerikában, visszajött a Sztárban sztár miatt

TV2 Sztárban sztár USA Amerika műsor énekes Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Berklee Egyetemen tanul Hien, a magyar énekesnő hang dizájn szakon. Most hosszabb időre hazaköltözik, a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd a TV2-n. Elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni ezt tanulmányaival.

Hónapokra hazatér az USA-ból az énekesnő, Hien. A Berklee Egyetemen tanul hang dizájn szakon. Itthon a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd.

"A Sztárban sztár miatt jöttem főként haza. Bár gondolkodtam azon, hogy egy szemeszter halasztok, mert 2015-ben kezdtem el a tanulmányaimat, és minden évben 3 szemesztert csináltam. Úgy gondoltam, hogy kicsit kijár nekem is a pihenés" - mesélte a Mokkában Hien. Várja, hogy a színpadon szórakozhasson egy kicsit.

"Most lett kész a diplomamunkám, ami rengeteg munkába került. Úgy gondoltam, hogy ezután kicsit fellélegzem, majd visszamegyek, befejezem a sulit" - folytatta Hien. Diplomamunkáját már megvédte, még egy szemeszter vár rá az egytemen, májusban diplomázik majd.

Azt is elárulta, hogy ismerkedett Amerikában, ám tartós párkapcsolatota egyelőre nincs.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.