A Nagy Duett miatt mondott fel állásából Győrfi Pál

Forrás: TV2 -
Győrfi Pál TV2 A Nagy Duett RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett első kiesői Győrfi Pál és Fábián Juli voltak vasárnap este. A mentőszóvivő többet veszített, mint gondolnánk, nemcsak a műsortól, de az állásától is búcsúznia kellett. 

Győrfi korábban az RTL Klubon futó Egészségkalauz című műsort vezette, de felmondott, hogy a TV2 A Nagy Duettjében szerepelhessen.

„Bár már többször szerepeltem szórakoztató produkciókban is, mégis egyértelmű, hogy a tévézésben számomra elsősorban az egészségügyi műsorok jelentik a »hazai terepet«, így ugyan most A Nagy Duett kapcsán átmenetileg abbahagytam a műsorvezetést, bizonyára lesz majd folytatás. Hogy hol, hogyan és mikor, ez – hogy stílszerű legyek – még a jövő zenéje” – mondta Győrfi.

Győrfi Pál és Fábián Juli, A Nagy Duett első kiesői Forrás: TV2

„Az Egészségkalauz című műsor az RTL Klub egyik hétvégi, szponzorfinanszírozott programja, melynek műsorvezetői feladatait Valkó Eszter látja el. A tavaszi struktúránkban nem szerepel olyan új műsor, ahol Győrfi Pál szerepet kaphatna, a jövőbeni terveinkről pedig még nem szolgálhatunk bővebb információkkal. Ha szóba kerül egy-egy sztár neve, akkor arról első körben őt értesítjük” – közölte a Bors megkeresésére az RTL Klub.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.