Régi nagy képernyős megy a TV2-höz: Nika György igazolhat a csatornához

Forrás: MTVA / Az Este -
TV2 Nika György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt évben rengeteg változás történt a TV2-nél, de úgy tűnik, még nem ért véget. Azt rebesgetik, újabb régi arc tér vissza, méghozzá Nika György, aki korábban hosszú ideig a köztévénél volt képernyőn.

Sok sürgölődődés és változás történt a TV2-nél az elmúlt évben, rengetegen távoztak, és sokan érkeztek is. Gönczi Gábor például az RTL Klubtól igazol át több mint két évtized után a TV2-höz, de Marsi Anikó is visszatért, őt évekig nélkülözték a nézők. Úgy tűnik azonban, hogy az újévben is lesznek újítások.

Nika György Forrás: MTVA / Az Este

A Bors információi szerint egy régi nagy képernyős tűnik fel a TV2-nél, mégpedig Nika György. Az elmúlt években a köztévénél volt látható, több műsort is vezetett. Volt hírigazgató, vezette a Panorámát, a Parlamenti Naplót, és Az Estét is. A híresztelések szerint Nika György vezető beosztást kaphat a Tényekben, de a hírigazgató munkáját is segítené.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.