10 év szolgálat után hagyja ott a brit hadsereget Harry herceg

Forrás: AFP/Matt Cardy -
közlemény Egyesült Királyság Károly herceg foglalkozás munka Diana hercegnő leszerelés szolgálat katona Harry herceg brit hadsereg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kensington-palota hivatalos közleménye szerint a herceg a nyár folyamán szerel le, arról azonban egyelőre nem tudni, mivel fog foglalkozni a későbbiekben.

Már februárban lehetett tudni, hogy Károly herceg és a néhai Diana hercegnő legkisebb fia, Harry hamarosan kilép a brit hadseregből - az Origo bővebben ITT írt róla akkor. A Kensington-palota azonban kedden hivatalosan is megerősítette a hírt: II. Erzsébet 30 éves unokája egy évtizednyi szolgálat után otthagyja a hadsereget és valamikor a nyár folyamán leszerel.

Forrás: AFP/Matt Cardy

Harry herceg megvillantotta a kis herceget

Volt idő, amikor Harry herceg meztelenkedéseivel és részeges bulijaival borzolta a kedélyeket - a Life.hu ITT emlékezett meg a jófiú Vilmos herceg öccsének legtöbbet emlegetett botrányairól.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.