Katalin hercegnő szülei nem karácsonyozhatnak Erzsébet királynővel

Forrás: AFP/Jason Reed -
karácsony ebéd Middleton terhesség Erzsébet királynő Katalin hercegnő ünnep család Vilmos herceg vendég György herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő saját otthonában fogja vendégül látni a Middletonokat, akik a királynő ebédjére már nem hivatalosak.

Bár még csak októbert ír a naptár, a brit királyi család már a karácsonyi programokat ütemezi. A hírek szerint Katalin hercegnő karácsony napján maga fogja vendégül látni a Middletonokat, akik azonban már nincsenek Erzsébet királynő karácsonyi ebédjének vendéglistáján.

Forrás: AFP/Jason Reed

Valószínűleg most ez lehet a família legkisebb problémája, hiszen Katalin hercegnő és Vilmos herceg szeptemberben jelentette be, hogy második gyermekükett várják. Az újdonsült kismama a hírek szerint eddig nem viselte túl jól a terhességet, nemrég azonban – hosszú hónapok után először – mosollyal az arcán kapták lencsevégre, amint orvosától távozott. A hírek szerint Katalin ultrahangvizsgálaton járt és állítólag kislányt hord a szíve alatt - aki, ha minden igaz, áprilisban fog megszületni.

Mi ITT már eljátszottunk a gondolattal, hogyan festene György herceg kishúga.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.