Egymásnak esett Tóth Gabi és Szikora

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi vita Szikora Róbert X-Faktor Alföldi Róbert veszekedés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor eddigi legnagyobb mentorharcára került sor. Gabi és Szikora Robi vitája közben elszabadultak az indulatok, Alföldi Róbertnek kellett közbelépnie.

Az X-Faktor előzetes válogatói véget értek, a kiválasztott tehetségek indulnak a táborba. A műsor előzeteséből kiderül, Szikora Róbert és Tóth Gabi nagyon összeveszett a stúdióban, és a vita odáig fajult, hogy nyílt színen nyomdafestéket nem tűrő szavak is elhangzottak – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

Szikora magából kifordulva harsogta Gabinak: "Legyen egy kis tiszteleted, jó?!" Amióta képernyőre került ez a példátlan jelenet, minden néző azt találgatja, mi boríthatta ennyire ki Szikorát. A két mentornak nem ez az első nézeteltérése: Gabi tavaly azzal haragította magára Szikorát, hogy élesen kritizálta a ByTheWay produkcióját.

„Mi, művészek néha akaratosak vagyunk és a saját látásmódunkat szeretnénk érvényesíteni. Mindannyian hiszünk az elveinkben, és néha ezek a nézőpontok nem egyeztethetők össze" – magyarázta az R-Go frontembere, aki azt is elárulta, hogy incidensüket követően Alföldiben felébredt a szunnyadó rendező, és pillanatok alatt rendet teremtett az indulattól fűtött mentorok közt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.