Ganxsta Zolee csőd hitel zenész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas bajban van Ganxsta Zolee. A rapper évekkel ezelőtt felvett bankhitele miatt került anyagilag padlóra.

Hét éve vett fel 30 millió forintos hitelt Ganxsta, aki azóta ugyan visszafizetett 16 milliót, de ennek ellenére - a svájci frank hitel erősödése miatt - már 50 millióra rúg a tartozása, így háza már nem is fedezi a felvett hitelt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A rapper már nem győzi fizetni a megemelkedett törlesztőrészleteket lehet, hogy elbukja otthonát, és nem lesz fedél szeretett családja feje fölött. Ráadásul a bajban édesapját is magával ránthatja, mert Zana József volt a kezes, az ő lakására is jelzálog került annak idején, így a bank azt is viheti, ha Ganxsta bedől a hitelével.

" Katasztrofális a helyzetem a rohadt frankhitel miatt. Már olyan tragikus anyagilag az állapotom, hogy elmondani sem merem. Szégyellem, hogy egy forint sincs a zsebemben. Nem akarok sírni, de egyre mélyebb szarban vagyok" - nyilatkozta a Blikknek az elkeseredett zenész.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.