Epres Panni modell esküvő anya sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömmel tért vissza a kifutóra Epres Panni, aki kisebb kihagyás után lépett újra a nagyközönség elé, ráadásul mindjárt esküvői ruhában - tudta meg a Life.hu.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!

Epres Panni kétgyermekes anyukaként az életét ma már elsősorban a családjának szenteli és mivel hosszabb ideig külföldön élt, így az utóbbi időszakban csak ritkán lépett hazai kifutóra. Most azonban két bemutatón is láthatta őt a közönség, ráadásul az egyiken esküvői ruhában.

Forrás: Facebook/Halász Éva szalon
Forrás: Facebook/Halász Éva szalon

"Hiányzott már a hangulat, az érzés. Nem is annyira a kifutó, mint az, ami a kulisszák mögött rejtőzik. Amikor várakozunk, készülünk" - mondta Panni, aki azt is elárulta, miért húzott esküvői ruhát. "Egy esküvő-kiállításon néhány korombéli modellel örömanya-ruhák bemutatására kértek fel, de amint megérkeztünk a ruhapróbára, a tervezők - tekintettel arra, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk- úgy döntöttek, hogy mégsem örömanya-, hanem menyasszonyi ruhákat adnak ránk."

A népszerű modell most nemcsak a színpadon, de a másik oldalon, egy szépségverseny zsűritagjaként is szerepet vállalt: az ország Szépségnagykövetét keresi. "Igazi nőket szeretnénk találni. Ennek semmi köze a korhoz, ahogy egy szép arc vagy csinos alak sem elég. A belső értékeknek összhangban kell lenniük a külsővel, a megjelenéssel" - szögezte le alapelveit Panni.


Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.