Tóth Gabi Hayden Panettiere szexi LifeNight sztárok Harcsa Veronika Rihanna Victoria Beckham tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszafogott és vagány varratok, szexi csípő- és csigolyatetkók. Rengeteg híresség bőrét ékesítik, szépítik az egyéniségüket tükröző tetoválások. Ez alól persze a magyar sztárok sem kivételek. Nézzük hát a legszebbeket.

Harcsa Veronika

A 29 éves dalszerző lábfejét egy apró teknős díszíti. A Harcsa Veronika Quartett énekesnőjének visszafogott stílusához tökéletesen illik a kedves kis figura.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Tóth Gabi

2005-ben, 17 éves korában, szülői engedély nélkül tetováltatta a hátára Tóth Gabi az első boszorkánymotívumot. A vadóc rockerlány akkori párja, Palcsó Tomi is tiltakozott varratok ellen. De Gabi ment a saját feje után és öt további jelet tetetett az első mellé. Azóta már legalább 60 órát dolgoztak az énekesnőn a tetoválóművészek, Gabi ugyanis folyamatosan újabb és újabb mintákat akar.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Rihanna

A 24 éves énekesnő testét rengeteg tetoválás díszíti. A csípőjén kívül a jobb füle mögé, a jobb lábfejére, a bal fülébe, a nyarára, a teste bal oldalára, az ujjaira, a vállára, az Achilles-ére, a kézfejére, a jobb karjára és a kulcscsontjára is varratott.

facebook.com/rihanna
facebook.com/rihanna

Victoria Beckham

A 38 éves sztár testét is több motívum díszíti, melyek leginkább David Beckhamhez és szerelmükhöz kapcsolódnak. Victoria a bal csuklójára a D.B. jelzést, férje monogramját varratta, míg a tarkójára egy héber szöveget rajzoltatott. Hatodik házassági évfordulójukra tetováltatta a hátára, hogy "Én vagyok a kedvesem, a kedvesem pedig én, ki a liliomok közt legel".

AFP
AFP

Hayden Panettiere

A 22 éves amerikai sztár bal oldalán lévő tetkója szexi, és remek az elhelyezése is. Egy gond van csak vele, hogy helyesírásilag hibás. A testén lévő olasz mondat, a "Vivere senza rimipianti" azt jelentené, hogy "megbánások nélkül élni", azonban egyel több i- betűt varrtak fel. A szó helyesen rimpianti lenne.

AFP
AFP

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.