Cristofel popsztár akar lenni, már kész is az első száma

sztár VV Cristofel énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristofel bánatában énekesnek állt, hogy végre megszabadulhasson Veronika emlékének kínzó fájdalmától. Már le is forgatta a csajozásról szóló első videoklipjét.

Cristofel máris megtalálta a módját, hogyan szedje össze az RTL Klub által kiszabott ötmillió forintos kötbért a TV2-es árulása miatt. A nagyszájú skalpvadász énekesként akarja végighaknizni az ország diszkóit és falunapjait. A tervét nagyon komolyan gondolja, pénteken lesz az első klipjének premierje a világhálón.

Fotó: VV Leonidasz
Fotó: VV Leonidasz

"Egy hónapja készülök ezzel a meglepetéssel, remélem, nagyot szól majd. A zeném nem lopott, hanem teljesen a miénk, VV Leonidasz szerezte egy haverjával. Laza, nyárias diszkózenei alapokra dalolok a csajozásról. Szerintem szép hangom van, jól énekelek, biztos sokan lesznek, akik ezen jól meg is lepődnek majd" - magyarázta lelkesen a Life.hu-nak a szerénységgel hadilábon álló kubai, aki bánatában döntött úgy, hogy énekesnek áll.

ÍME, AZ ÚJ KLIP!

"Veronikát szeretném végleg elfelejteni, nemcsak a szívemből, hanem a fejemből is kitörölni. A klipben már csajozok ezerrel, de a saját életemben is hasonló a helyzet. Remélem, énekesként még több lány szívét rabolhatom el, ez benne van a pakliban. Minél nagyobb nézettségre akarok szert tenni a klipemmel, remélem, hogy rengeteg felkérést kapok majd és beindul a zenei karrierem" - bizakodott az önjelölt sztár.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.