Köztünk élő legendák - Sztárok, akik egyesek szerint még ma is élnek

halál színész baleset sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ők azok, akikről sokan úgy vélik, hogy még mindig köztünk élnek. A hírességek halála után hihetetlenebbnél hihetetlenebb összeesküvés-elméletek kelnek szárnyra. A Life.hu most ezeknek járt utána.

Tipp! Privát fotókat osztott meg magáról a különc énekesnő! Kattints a galériáért!


1. James Dean

1955. szeptember 30-án James Deannek beteljesedett a sorsa: "Gyorsan élt, fiatalon halt meg". A sztár alig volt 24 éves, mégis a legnagyobb sikerfilmekben szerepelhetett, villámkarrierjének azonban véget vetett egy autóbaleset. A sztár imádta a száguldást, és ez okozta a vesztét: Porsche 550 Spyderjével egy szemből érkező autónak ütközött, és a helyszínen meghalt. A bulvárlapok azonban öngyilkosságként tálalták az esetet, a sajtó szerint a színész nem tudta feldolgozni sem a sikereit, sem azt, hogy igazából saját neméhez vonzódott. A Dean-rajongók is részben egyetértenek ezzel az elmélettel, ám mégis váltig állítják, hogy a sztár nem halt meg, csak megrendezte a balesetet, hogy eltűnhessen a nyomasztó nyilvánosság elől. Ha élne, 81 éves lenne.

AFP
AFP

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



2. Jimi Hendrix

1970. szeptember 18-án egy londoni hotelszobában ért véget Jimi Hendrix élete. A rocklegenda nem kímélte az egészségét, alkohol- és kábítószerfüggő volt, drogbirtoklás miatt számtalan eljárás indult ellene. A Woodstock sztárjának halálát valószínűleg az ital és az altatók keveréke okozta, legalábbis ez állt a rendőrségi jelentésben. A hivatalos vizsgálat eredményét azonban nemcsak a rajongók, hanem Jimi Hendrix menedzsere sem "vette be". Chass Chandler szerint a zenész halála előrelátható volt, és nyilatkozataiban többször is utalt rá, hogy menedzseltje öngyilkosságba menekült a sztárság elől. Ezért történhetett meg az, hogy a gitáros kedvese, Monica Dannemann nem hívott azonnal mentőt a haldokló hírességhez, csak akkor, amikor Jimi már eszméletét vesztette. Egyesek éppen ezért a késedelemért Monicát gyilkossággal gyanúsítják, míg mások szerint ez az egész csak megrendezett színjáték volt, az idén 70 éves Jimi Hendrix boldogan él valahol, ahol már nem hallani a világ zaját.

AFP
AFP

Tipp! Így néz ki a híres színész Costa Rica-i luxusnyaralója belülről! Kattints a galériáért!


3. Jim Morrison

1971. július 3-án hunyt el a legendás Doors még legendásabb frontembere Párizsban, halálát valószínűleg kábítószer-túladagolás okozta, de az sem kizárt, hogy Jim Morrison súlyos beteg volt. A rajongók azonban arra gyanakszanak, hogy az énekes csak megrendezte a halálát, hogy elmenekülhessen az őt nyomasztó nyilvánosság figyelme elől. Mások szerint pedig a börtönbüntetés alól próbált meg kibújni, a sztárt ugyanis 1970-ben Miamiban 8 hónap közmunkára ítélték, trágárság és nyilvános meztelenkedés miatt. Jim Morrison halálhírét olyan sok rajongója nem akarta elhinni, hogy temetése után a francia nemzeti gárdának kellett beavatkoznia, nehogy a Doors-rajongók feldúlják a sírját és az egész párizsi Pere Lachaise temetőt.

AFP
AFP

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)



4. Elvis Presley

1976. augusztus 16-án találták meg Elvis Presley holttestét gracelandi birtokán, de sokan még ma, 36 év elteltével is kételkednek abban, hogy a sztár valóban halott. A hivatalos vizsgálat szerint a búgó hangú énekes halálát szintén túladagolás okozta, de különböző elméletek szerint nem kizárt, hogy öngyilkos lett, megölték, a maffia végzett vele, vagy még ma is él. A visszatérésére készülő hírességet állítólag nemcsak halála után látták életben, hanem a mai napig is felbukkannak olyan híresztelések, hogy Elvis Presley köszöni szépen, de jól van, és boldogan él - legutóbb egy texasi öregotthonban vélték látni a sztárt.

AFP
AFP

Tudtad?

Egyetlen más híresség sem "profitált" annyit a saját halálából, mint Elvis. 2008-ban például az énekes mindenkinél több bevételt termelt lemezeladásokból, 52 millió dollárt. Ezzel megelőzte Justin Timberlake 44 milliós és Madonna 40 millió dolláros éves gázsiját is.

Tipp! Lilu és Ördög Nóri együtt! Kattints a galériáért!


5. Lady Diana

1997. augusztus 17-én a nemcsak Nagy-Britannia vesztette el a "szívek királynőjét", de az egész világ szegényebb lett nélküle. Lady Diana, azaz Diana Spencer egy tragikus autóbalesetben vesztette életét Párizsban szerelmével, Dodi Al-Fayeddel együtt. A hercegnő sofőrje a lesifotósok elől menekült nagy sebességgel, amikor egy alagút falának csapódott az autójuk. A sofőr, aki ráadásul ittas is volt, túlélte a tragédiát, Diana és Dodi azonban nem. Természetesen sokak szerint nem baleset volt az ütközés, hanem merénylet. Egyesek úgy gondolják, hogy a brit titkosszolgálat, mások szerint az uralkodói család, de az sem kizárt, hogy muszlim szélsőségesek állnak az akció mögött, akik nem nézhették tétlenül, hogy a befolyásos Al-Fayed család sarja nem egy muzulmánt és ráadásul elvált nőt készül feleségül venni. Lady Diana halálával kapcsolatban még egy pletyka napvilágot látott, sokan tudni vélik, hogy a hercegnő és kedvese nemcsak a házasságot tervezte, hanem közös gyermekük is megfogant. Sokan gondolják azt is, hogy a "szívek királynője" nem halt meg, hanem kedvesével él valahol boldogan a legnagyobb egyetértésben.

AFP
AFP

6. Michael Jackson

2009. június 25-én bombaként robbant a hír a sajtóban: a pop királya elhunyt. A hivatalos vizsgálat szerint a sztár halálát nyugtató-túladagolás okozta, Michael Jackson családja és rajongói azonban nem hisznek ebben. La Toya Jackson szerint testvérét a vagyonáért gyilkolták meg, többen pedig öngyilkosságra gyanakodnak, szerintük Jacko egyszerűen nem bírta a várva-várt visszatérésével járó stresszt. De a legvadabb elméletek szerint Michael Jackson halála csak színjáték volt, többen is látták az énekest különböző helyeken, a legmerészebb állítások szerint még egy erdőben rejtőzködve is.

AFP
AFP

Tipp! Mosolyogva teljesítette az Ez Zsír! csapat a távot! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.