Ők az új álompár - Emma Watson és Ryan Gosling együtt?

Ryan Gosling film szex bestseller regény Emma Watson szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas szerelem, lángoló szenvedély Emma Watson és Ryan Gosling között? Az a Ryan Gosling, akiről úgy tudjuk, idilli kapcsolatban él Hollywood egyik legszebb nőjével, Eva Mendesszel? Még ez sem kizárt! A hírek szerint ők játszanak majd a Szürke ötven árnyalata című bestseller filmváltozatában.

Az E. L. James regényéből készülő film előkészületeit már most hatalmas érdeklődés övezi, hiszen a könyv hihetetlenül nagy siker világszerte. A regény olyannyira pikáns témát feszeget, hogy eleinte csupán elektronikus könyv formájában adták ki, mert nem merték nyomtatásban a közönség elé tárni. Az átütő sikert követően aztán természetesen már nyomtatott formában is elérhetővé vált.

AFP
AFP

Nem csoda, hogy a történet hollywoodi feldolgozását is rengetegen várják, és már hónapok óta azt találgatja a világ, hogy ki alakítja majd a két főhőst. Most azonban úgy tűnik, a találgatásoknak vége, hiszen a hírek szerint Anastasia Steele és Christian Grey szexi, szenvedélyes, de egyben romantikus párosát Emma Watson és a nők kedvence, Ryan Gosling alakíthatja.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.