2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
kozmetikai termék szépségápolás utazás mini nyaralás
Hurrá, itt a nyár! Hurrá, végre nyaralunk! Izgatottan csomagoljuk a bőröndöt, ilyenkor azonban, főleg nekünk nőknek, sokszor rá kell ébrednünk, hogy a különféle pipereholmik rengeteg helyet foglalnak. Autós utazásnál még csak hagyján, de ha repülővel megyünk, akkor bizony komoly fejtörést okozhat, hogy milyen szépségápolási termékeket vigyünk magunkkal... és hogy ezek miképp fognak beleférni a 100 ml-es korlátozásba. Erre kínálnak remek megoldást a különféle „travel kit"-ek.

Tusfürdő, sampon, balzsam, testápoló, arckrém – ez csak néhány olyan alapvető szépségápolási termék, amelyeket általában minden nő magával visz egy utazásra. Igen ám, de teljes kiszerelésben ezek viszonylag sok helyet foglalnak a bőröndben, arról nem is szólva, hogy repülős utazásnál – ha mondjuk csak egy kézipoggyásszal szeretnénk nyaralni – fel sem vihetünk 100 ml-nél nagyobb flakont, tubust a gépre. Szerencsére az utóbbi években egyre több márka piacra dobta a legnépszerűbb termékeik mini változatát, sőt

kifejezetten utazáshoz tervezett szépségápolási szetteket is találhatunk, amelyek komplett és kompakt módon tartalmaznak többféle készítményt is.

MÁDARA - Wherever 5 in 1 arcápoló szett

Manapság, amikor tombol a soklépcsős arcápolási rutin, kevés nő elégszik meg egy sima hidratálóval, és a legtöbben a nyaralás alatt sem szeretnének lemondani a szépségápolási szeánszukról. Számukra lehet remek választás a MÁDARA Organic 5 bestseller bőrápolóját tartalmazó szettje, amely átfogóan gondoskodik a bőr hidratáltságáról, kényelméről és ragyogásáról, miközben védi is a környezeti ártalmaktól és a káros napsugaraktól.
A szett tartalma:
- Micellás víz (50ml)
- SOS Hydra regeneráló maszk (17ml)
- SMART szemkörnyékápoló (15ml)
- SOS Hydra regeneráló krém (15ml)
- Bőröregedés gátló arckrém SPF30 fényvédelemmel (10ml)

MÁDARA Wherever utazó szett szett 5IN1 - 13490 Ft Forrás: naturalskin.hu

LUSH – The night garden csomag

Az arcápolás mellett a tisztálkodáshoz és testápoláshoz szükséges termékeket is magunkkal vihetjük a nyaralás során utazóbarát kivitelben. A LUSH többféle csomagot is kínál, de szerintünk a „The night garden" az, ami akkor is jól jön, ha nem vagyunk kifejezetten „piperézős" típusok, és csak egy alap szett mellett tennénk le a voksunkat.
A szett tartalma:
- Lotus Flower szappan (120g, de mivel szilárd, így kézipoggyászba is tehető)
- Buffy body butter (90g)
- Rose Jam tusfürdő (100g)
- Sleepy testápoló (50g)

LUSH – The night garden csomag - 15490 Ft Forrás: lush.com

L'OCCITANE – Provence legjobbjai szett

Testápolás és hajápolás egy mini szettben? Igen! A L'Occitane "Provence legjobbjai" csomagja 6 apró szépségápolási terméket rejt, amelyekkel mind a testápolást, mind a hajápolást teljeskörűen meg tudjuk oldani a nyaralás alatt. Kellhet ennél több?
A szett tartalma:
- Mandula testápoló (20 ml)
- Mandula tusfürdő olaj (35 ml)
- Aromachologie sampon (50 ml)
- Aromachologie hajbalzsam (50 ml)
- Shea kézkrém (10 ml)
- Shea szappan (50 g)

L'OCCITANE – Provance legjobbjai szett - 4950 Ft Forrás: loccitane.com

CLINIQUE – Eyes szett

Végül, de nem utolsósorban azokra is gondoltunk, akik az arc-, test- és hajápolás mellett egy leheletnyi optikai tunningra is vágynak a nyaralás idején. És ugyan mi dobhatná fel legjobban a megjelenésünket ilyenkor, mint egy kis szempillaspirál? Ennek is a mini verziója, amihez egy mini sminklemosó is jár.
A szett tartalma:
- High Impact™ Mascara in Black (3.5ml)
- Take The Day Off sminklemosó (50ml)

CLINIQUE – Eyes szett - 6990 Ft Forrás: douglas.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.