konyhai kiegészítők otthon bazár stílus konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézz be a konyhádba! Mit látsz: kellemes harmóniát vagy rossz érzésű zűrzavart? Az edényeken, tányérokon és poharakon túl, a kiegészítők adják a konyhai lét egyik erősen meghatározó elemét. Ezt pedig nem érdemes fél vállról venni.

Nem csak a terítéknek kell vonzónak lennie, hogy a vendégek kapjanak valami pluszt a finom ételek mellé. A konyha „rejtett" zugában, ahová csak a szakács lát be, legalább olyan stílusos kiegészítők ajánlottak, mint az étkezőasztalon. Hiszen aki igazán élvezi a sütés-főzés művészetét és szeret elidőzni a konyhában, az megérdemli, hogy olyan stílusos darabok vegyék körbe, amiket nem csupán használni jó, de rájuk nézni is.

Nem csak a terítéknek kell vonzónak lennie, a konyhai kiegészítők is lehetnek stílusosak Forrás: Shutterstock

Nem minden stílusos, ami drága, és nem minden drága, ami stílusos.

Amennyiben kiválasztottad a konyhád stílusát, nincs más dolgod, mind megtalálni a hozzá passzoló kiegészítőket. Nem kell értük feltétlenül üzletbe menned, lehetséges, hogy a nagymamádnál vagy a bolhapiacon találsz rá a szerelem-darabokra. Egy a lényeg, hogy a különböző stílusok keveredéséből ne jöjjön létre rumli-hatású káosz.

Vicces és különleges konyhai kiegészítők

A konyhában vannak, akik a hobbit látják, mások a művészetet, de a legtöbben csupán a mindennapi munkát. Ennek azonban vége! Olyan szuper konyhai eszközöket mutatunk, melyek a főzésben, tisztításban és tálalásban egyaránt segítenek, miközben még jobb kedvre is derítenek. Nézd meg őket!

A stílusos konyhai kiegészítők közül mi most a letisztult fajtából válogattunk össze párat:

1. Márvány mozsárszett - iddesign.hu 9500 Ft, 2. Joseph Joseph műanyag vágódeszka készlet - kookta.hu 23 200 Ft, 3. Dish sarok edénycsepegtető - bonami.hu 5899 Ft, 4. Jamie Oliver fokhagyma nyomó és szeletelő - zoestore.hu 8490 Ft, 5. Georg Jensen sótartó kiskanállal - decoronline.hu 13 490 Ft, 6. Klasszikus kávédaráló - mikonyhank.hu 3490 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.