Így lesz újra friss és ropogós a szikkadt kenyér

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Keny%C3%A9r#/media/File:Kenyer_3_kgos_kemenceben_sult.jpg -
konyhai trükkök trükk kenyér sütő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy egyszerű módszer arra, hogyan varázsolhatsz a szikkadt kenyérből újra finom ropogósat.

Ha megszikkad a pár nappal ezelőtt vett kenyered, ne dobd ki! Létezik egy egyszerű módszer, amellyel újra friss ropogóssá varázsolhatod.

A Daily Mail azt írja, csupán a sütőt kell előmelegíteni 150 fokra, közben pedig a kenyeret egy pillanatra megmártani a vízben a csap alatt. Ezt követően a nedves kenyér mehet be a sütőbe 10–12 percre.

Ha kivesszük a sütőből, szinte olyan lesz, mintha akkor vásároltuk volna.

Így lesz újra friss a kenyér Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Keny%C3%A9r#/media/File:Kenyer_3_kgos_kemenceben_sult.jpg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.