A legszuperebb függőszékek beltéri és kültéri pihenésre

otthon függőfotel bútor szék lakberendezés függőszék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A függőszékeknek és -foteleknek nem csupán a kertben van helyük. A nappali csodás kiegészítőiként is remekül funkcionálnak, főként, mivel sokféle változatban kaphatók. De mégis miért érdemes beszerezned egyet? Eláruljuk.

A függőágyak egyfajta variánsaiként tekinthetünk a függőszékekre. Ugyanazt a szabadságot nyújtják, de lakásban egyszerűbben elhelyezhetők és jóval több stílusba beilleszthetők. Alakjuk igazából csak a személyes kényelmed és az ízlésed szempontjából számít, hiszen a lábak nélküli ülőalkalmatosság érzése mindenhogy adott.

A függőszékeknek nem csak a kertben van helyük, a nappaliban is remekül funkcionálnak Forrás: Shutterstock

Egy függőszék kiváló az összes olyan tevékenységhez, amelyhez ülni kell, de a felhőtlen pihenésben is jó szolgálatot tehet. Gyerekek és idősek is imádni fogják, de vigyázz! Ez nem egy hinta, így intenzív kilengéssorozatra nem alkalmas.

Vannak „talppal” rendelkező székek, ezek remekül mutatnak például sarokban, de térbe állítva is mesések. Elhelyezésük nem igényel semmilyen előkészületet, könnyen mozgathatók, sőt. Egy délutáni kis semmittevéshez akár a teraszra is kiviheted.

A felfüggesztést igénylők esetében a mennyezetben el kell helyezni egy kampót, amire ráakasztod. Igazából így kapsz igazi függőszéket, bár ez jár némi otthoni barkácsolással. Emiatt nem is fogod tudni könnyen áthelyezni a szobán belül, de a kertbe, egy vastag ágra még így is egyszerűen fellógathatod.

Ringatózz, lazulgass és élvezd a semmittevést! Ehhez összegyűjtöttünk pár itthon kapható függőszéket, hogy kedved szerint inspirálódhass.

1. Bahama függőfotel – tiptopotthon.hu 129.990 Ft, 2. Kétszemélyes függőszék – bonami.hi 322.899 Ft, 3. Rattan függőszék – beliani.hu 104.999 Ft, 4. Szürke függőfotel – discontmania.hu 25.990 Ft, 5. Függőszék – moebelix.hu 5990 Ft, 6. Függőszék – anitadecor.hu 85.000 Ft, 7. Aspen függőszék – mall.hu 84.990 Ft Forrás: Life.hu
A lebegő szék rejtélye, avagy kortárs művészet az otthonodbanhttp://www.life.hu/otthon/20190528-a-lebego-szek-rejtelye-avagy-kortars-muveszet-az-otthonodban.htmlAzt gondolod, csupán optikai csalódás áldozata vagy? Nos, tévedsz. Ennek a széknek a lábai valóban csonkolva vannak, mégis kényelmesen lehet rajta ülni. Arra, hogy miként oldották meg ezt a kettősséget, természetesen most választ kapsz. OtthonOrigoA jó íróasztal és szék ismérvei – Tanulósarok a gyerekszobábanhttp://www.life.hu/otthon/20180820-a-jo-iroasztal-es-szek-ismervei-alakits-ki-tanulosarkot-a-gyerekszobaban.htmlAzt hihetnéd, egy íróasztalban nem sok variáns létezik, ahogy a hozzá tartózó szék esetén se. Nos, ez - amennyiben gyermekszobába szánod - koránt sincs így. A méretein túl több tényezőt is figyelembe kell venned, hogy gyermeked valóban ki tudja azt használni. OtthonOrigo5 lakberendezési trend, ami szerencsére már a múltéhttp://www.life.hu/otthon/20190801-5-lakberendezesi-trend-ami-szerencsere-mar-a-multe.htmlA divat nem csupán az öltözködésben van jelen, az otthoni környezetünkben is fontos szerephez jut. Az elmúlt évtizedek legnagyobb lakberendezési trendjei közül válogattuk ki azt az ötöt, amely ma már szinte megbocsáthatatlan divatbakinak számít. OtthonOrigoAnya és lánya úgy döntött, egy egészen aprócska házba költöznekhttp://www.life.hu/otthon/20190729-anya-es-lanya-ugy-dontott-egy-egeszen-aprocska-hazba-koltoznek.htmlRendkívüli bátorság kell ahhoz, hogy valaki új alapokra építse az életét. Ez pedig csak fokozódik, ha az egy család, esetünkben egy anya és kamasz lánya életét jelenti. A családi fészek eladása és egy kis álomotthon kialakítása igen vakmerő feladat, főként, ha a valóban aprócska új házat egy másik államba költöztetik. Inspiráció felsőfokon. OtthonOrigoGeometriai formájú dísznövények lakásba vagy kertbehttp://www.life.hu/otthon/20190701-geometriai-formaju-disznovenyek-lakasba-vagy-kertbe.htmlA növények nem csupán az éltető oxigénnel ajándékoznak meg minket, de csodás külsejükkel is. A színpompás virágok mellett sokuk szinte hihetetlen formában nő, ezeket viszont sajnos gyakran észre sem vesszük. Ezen szeretnénk most változtatni! OtthonOrigoBudapesti belvárostúra - Körfolyosós mesevilág a belvárosbanhttp://www.life.hu/otthon/20190703-budapesti-belvaros-tura-korfolyosos-meseorszag-a-belvarosban.htmlA József körút 30-32-es szám alatt lévő épület nem is kívülről fogott meg minket, egyszerűen csak kíváncsivá tett, mi rejtőzhet a nyitott kapu mögött. A házba lépve, a lépcső bal és jobb oldalán is találtunk egy-egy körudvart. Amikor jobbra fordultunk, fotós ismerősömmel elég volt egymásra pillantanunk, hogy tudjuk, emellett nem mehetünk el. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.