Amerikában vásárolhat új otthont Harry herceg és Meghan hercegné

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
ház otthon Meghan hercegné USA Amerika Los Angeles Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közeljövőben több időt tölthet Amerikában Harry herceg és Meghan hercegné – állítja a királyi család szakértője. Szerinte a pár hamarosan egy saját otthont is vásárolhat magának a tengerentúlon.

Köztudott, hogy Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland az Egyesült Államokban, Los Angelesben él. A királyi család szakértője, Emily Andrews szerint elképzelhető, hogy Harry herceg és felesége hamarosan saját otthont vásárolnak a tengerentúlon.

Az újdonsült hercegné és édesanyja nagyon közel állnak egymáshoz, valószínűleg szeretné, hogy a kis Archie is szoros kapcsolatot alakítson ki a nagymamájával. Ha pedig saját otthonuk lenne Los Angelesben, akkor az iskolai szünetek egy részét ott is tölthetnék – írja a Daily Star. A palota még nem jelentett be semmit erre vonatkozóan.

Harry és Meghan több időt tölthetnek majd Amerikában Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.