Betörtek a Buckingham-palotába, miközben II. Erzsébet királynő aludt

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
betörés Buckingham-palota II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap hajnalban egy 22 éves fiatal férfi tört be a Buckingham-palotába, a rendőrök viszont szerencsére még idejében elkapták, így nem jutott II. Erzsébet királynő közelébe. 

A palota kerítésén könnyedén átjutott az a fiatal férfi, aki tegnap hajnalban kísérelt meg betörést a londoni Buckingham-palotába. A zárt ajtókon szerencsére már nem jutott át, így a palotába nem sikerült belépnie. A rendőrök 4 percen belül a helyszínre értek és letartóztatták a férfit, akinél fegyvert nem találtak. Az esetről a királynőt is értesítették, aki a betörési kísérlet alatt a palotában tartózkodott, és aludt.

Egy fiatal férfi tört be a Buckingham-palotába Forrás: Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer

Ritkán történik ilyen eset, legutóbb 1982-ben egy skizofrén férfi jutott be a palotába, sőt, ő a királynő hálószobájában is járt. II. Erzsébet ekkor is higgadt maradt, habár a férfi öngyilkossággal is fenyegetőzött. A királynő szobájában található pánikgomb azonban hamar riasztotta a rendőrséget, így komolyabb baj akkor sem történt.

Eladták Somló Tamás egykori villáját: áron alul kelt elhttp://www.life.hu/otthon/20190711-eladtak-somlo-tamas-egykori-villajat-arun-alul-kelt-el.htmlSomló Tamás 2016 nyarán hunyt el. Tervei között szerepelt még, hogy felújítja és beköltözik a két világháború között épült, budakalászi villájába. Erre azonban már nem maradt ideje. Az örökösök most eladták az épületet. Otthon--Támadnak a púposszúnyogok, amelyeknek a csípése hatalmasra dagadhttp://www.life.hu/otthon/20190706-tamadnak-a-puposszunyogok-melyeknek-a-csipese-hatalmasra-dagad.htmlNem vagyunk biztosak benne, hogy van ma olyan ember az országban, akinek ne lenne legalább 10 szúnyogcsípés a testén. Ezek sem egyformák, vannak nagyobbak, kisebbek, sőt óriásiak. Utóbbiakat a vízpartokon hemzsegő púposszúnyogok okozzák. Otthon--Tekintélyt parancsoló és letisztult irodaépületek Norvégiában – Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190707-tekintelyt-parancsolo-es-letisztult-irodaepuletek-norvegiaban-fotok.htmlA modern irodaházakról az üveg és a fém váltakozó arányú használata juthat eszünkbe, no meg a már-már személytelenül letisztult vonalvezetés. A gyakran valóban égbe törő épületekről most egészen biztosan meg fog változni a véleményed! OtthonOrigoHatalmasak és lenyűgözőek - Így nevelj fát a lakásodban!http://www.life.hu/otthon/20190630-hatalmasak-es-lenyugozoek-igy-nevelj-fat-a-lakasodban.htmlA növények minden otthont szebbé, kellemesebb hangulatúvá és üdébbé tesznek. Nem kell azonban hobbibotanikusnak lenned, vagy egy egész élőfalat készítened ahhoz, hogy bevidd közvetlen életteredbe a természetet. Gondozz csupán egyet, ami elég nagy és látványos: ültess a lakásba fát! OtthonOrigoHárom hónap múlva tudna kiköltözni Koós Jánossal közös házukból Dékány Saroltahttp://www.life.hu/otthon/20190704-koos-janos-ozvegye-ugy-dontott-eladja-kozos-otthonukat.htmlMinden szoba és bútor elhunyt férjére emlékezteti közös otthonukban Dékány Saroltát, Koós János özvegyét. Úgy döntött, megválik a XII. kerületi háztól, eladásra kínálja. Otthon--Costa Rica-i sziklaház látványos kilátással az óceánrahttp://www.life.hu/otthon/20190628-costa-ricai-sziklahaz-latvanyos-kilatassal-az-oceanra.htmlA Cocobolo-ház, melyet a Canas építészei terveztek, egy 40 méter magas szikla peremén fekszik. A Costa Rica-i otthonból csodálatos kilátás nyílik az óceánra és a tőle délre található szárazföldre. Nevét a szomszédos fákról kapta, amelyek az erdő és a folyó kanyonjában nőnek. Csodálatosan épül bele az őt körülvevő, burjánzó természetbe, miközben kiszolgálja a modern luxust kedvelőket is. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.