Három hónap múlva tudna kiköltözni Koós Jánossal közös házukból Dékány Sarolta

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Dékány Sarolta halál özvegy Koós János tragédia eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden szoba és bútor elhunyt férjére emlékezteti közös otthonukban Dékány Saroltát, Koós János özvegyét. Úgy döntött, megválik a XII. kerületi háztól, eladásra kínálja. 

195 millió forintért árulja XII. kerületi családi házukat Koós János özvegye, Dékány Sarolta – írja a Ripost.

A hatszobás ikerház minden helyisége és bútora elhunyt férjére emlékezteti, ezért szeretne megválni az ingatlantól. A lap úgy tudja, hogy bár néhány hete már árulják a házat, még nem akadt komoly vevő.

„Nagyon sok az érdeklődő, de a ház még mindig eladó. Annyit tudok, hogy Sarolta körülbelül három hónap múlva tudna kiköltözni, jelenleg építkezik a családdal. Persze ha az új tulajdonos korábban szeretné birtokba venni a tágas ingatlant, akkor meg tudják gyorsítani a folyamatot” – mondta a család egyik ismerőse, aki szerint az énekes özvegye hajlandó engedni is az árból – észszerű keretek között.

Koós János és Dékány Sarolta 48 évig éltek boldog házasságban.

Koós János özvegye árulja a házukat Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.