Pécsi Ildikó unokája, Csaba újra visszafoglalta a házat, amiből kilakoltatták

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ház kilakoltatás unoka ingatlan Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilakoltatták Pécsi Ildikó ingatlanából a színésznő unokáját, Csabát. A fiatal férfi nem tágított, visszfoglalta az ingatlant. Pécsi képviselője újra zárat cseréltetett, ám Csaba most ismét beköltözött. 

Ahogy mi is megírtuk: május 7-én kilakoltatták Pécsi Ildikó ingatlanából a színésznő unokáját, Csabát. Amikor a Kossuth-díjas művész képviselője visszatért a házhoz, látta, hogy visszatették a régi zárat, az unoka pedig újra a házban él.

A Bors cikke szerint ezt egy újabb zárcsere követte, ám Csaba nem tágít, újra beköltözött. A lap munkatársai szerdán beszéltek a szomszédokkal, akik elmondták: gyerekkora óta ismerik Csabikát, jólnevelt, kedves fiú, valószínűleg épp az egyetemi vizsgaidőszak közepén tart.

Pécsi Ildikó unokája nem tágít Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György leszögezte: ifjabb Szűcs Csaba jogellenesen tartózkodik a budai házban. „Ez magánlaksértés, Ildikó dönti el, tesz-e magánindítványt és feljelentést a rendőrségen. Én úgy gondolom, senki nem költözhet be engedély nélkül más lakásába. Az úriember nagykorú, önállóan felel a cselekedeteiért, és ki lesz onnan tiltva” – fejtette ki az ügyvéd.

A lapnak Pécsi Ildikó azt nyilatkozta, belefáradt a hosszú csatározásba, nincs ereje ezzel foglalkozni.

Hihetetlenül extrém beltéri lépcsők - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190610-hihetetlenul-extrem-belteri-lepcsok-fotok.htmlEgy többszintes házban elkerülhetetlen legalább egy lépcső beépítése. Ám miért ragaszkodnánk a megszokott, átlagos kialakításokhoz? A most következő hihetetlenül egyedi lépcsők nyújtsanak inspirációt, hiszen ezek mindegyike már önmagában egyfajta belsőépítészeti remekmű, tehát nem csupán funkcionális, de esztétikai értékkel is bírnak. OtthonOrigoGörög Zita megmutatta új otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20190612-gorog-zita-megmutatta-uj-otthonat.htmlGörög Zita egy tündéri fotón mutatta meg, hova költöznek a családjával. Otthon--Üvegbe zárt kertek, amelyek a legkisebb lakásba is a természet idilljét varázsoljákhttp://www.life.hu/otthon/20190611-uvegbe-zart-kertek.htmlMár kutatások is igazolták, hogy az emberek számára a természeti környezet mennyire pozitív hatású. Oldja a stresszt, segít ellazulni, hozzájárul a jobb életminőséghez. Aki nem teheti meg, hogy rendszeresen kimenjen egy erdőbe, vagy éppen a kertbe, annak mindenképpen ajánlott az otthonában kialakítani a zöld környezetet. Ebben adhat segítséget egy üvegbe zárt kert. OtthonOrigoElhagyott helyek – Ahol eltűnik az ember, ott újjáéled a természethttp://www.life.hu/otthon/20190606-elhagyott-helyek-ahol-eltunik-az-ember-ott-ujjaeled-a-termeszet.htmlAmikor a természet visszaveszi azt, ami egykor az övé volt, nem csupán leomló falakat és lyukas tetőszerkezeteket kapunk. A terekbe betörő növényzet egyszerre gyönyörű és félelmetes látvánnyal várja az arra tévedőket. OtthonOrigoA világ legimpozánsabb nagykövetségeihttp://www.life.hu/otthon/20190606-a-vilag-legimpozansabb-nagykovetsegei-epuletei.htmlA nagykövetségek építészetének esztétikája egyaránt függ a képviselt és a befogadó országtól. A következőkben a legimpozánsabb, legérdekesebb épületeket mutatjuk meg. OtthonOrigoBíró Icát kilakoltatták: elvihette a házából az utolsó dolgaithttp://www.life.hu/otthon/20190603-biro-icat-kilakoltattak-elvihette-a-hazabol-az-utolso-dolgait.htmlBorzalmas időszak zajlik Bíró Ica életében. Svájcifrank-alapú hitele miatt kilakoltatták, elárverezik az ingatlanjait. Most elvihette az utolsó holmijait. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.