Arról vitáznak a neten, hol a helye a lakásban a mosógépnek

Forrás: Shutterstock -
vita fürdőszoba Twitter mosógép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A britek és a németek arról vitatkoznak az interneten, hogy hol a helye a lakásban a mosógépnek.

Hatalmas vitát robbantott ki egy német nő a Twitteren, amikor közölte, hogy a mosógépnek a fürdőszobában a helye. Talán ő maga sem számított arra, mennyi reakciót kap a bejegyzése: több mint 60 ezer lájk és még ennél is több hozzászólás érkezett – írja a The Sun.

Hol a mosógép helye? Forrás: Shutterstock

Különösen a britek akadtak ki a nő mondatán, ők ugyanis rendszerint a konyhába teszik a mosógépet.

Te jó ég, hogy micsoda?? Nálam a konyhában van, és szerintem ott van a tökéletes helye" – írta egy felháborodott kommentelő.

Más azonban megvédte a nőt:

Bemész a fürdőszobába, hogy lefürödj, leveszed a ruhádat, és egyből dobhatod is a mosógépbe. Zseniális!"

Bíró Ica utoljára mehetett be otthonába: rendőrökre volt szükség a kilakoltatásnálhttp://www.life.hu/otthon/20190604-biro-ica-utoljara-mehetett-be-otthonaba-rendorokre-volt-szukseg-a-kilakoltatasnal.htmlUtoljára léphetett be egykori otthonába Bíró Ica. Az elárverezett házból hétfőn elvihette utolsó holmijait, ám nem ment minden zökkenőmentesen. Rendőrökre is szükség volt. OtthonOrigoBíró Icát kilakoltatták: elvihette a házából az utolsó dolgaithttp://www.life.hu/otthon/20190603-biro-icat-kilakoltattak-elvihette-a-hazabol-az-utolso-dolgait.htmlBorzalmas időszak zajlik Bíró Ica életében. Svájcifrank-alapú hitele miatt kilakoltatták, elárverezik az ingatlanjait. Most elvihette az utolsó holmijait. Otthon--Egy szociológus, aki bútortervező lett, majd belsőépítész-irodát alapítotthttp://www.life.hu/otthon/20190531-szociologus-aki-butortervezo-lett-majd-belsoepitesz-irodat-alapitott.htmlA Geppetto Belsőépítész Iroda eredettörténete 25 évre nyúlik vissza. Az Elek testvéreket a véletlen, de talán inkább a sors fordította a későbbi hivatásuk és egyben szenvedélyük felé. Az ifjonti lelkesedés, az új utak keresése és a semmihez sem hasonlítható látásmód azóta is folyamatos inspirációs táptalajként szolgál számukra, amelyből elsőként egy egyedi bútortervező, majd kivitelező cég, később pedig egy belsőépítész-stúdió nőtt ki. A társtulajdonosnak, Elek Máténak tettem fel két, lényegre törő kérdést, ezekből tökéletesen kirajzolódik fantasztikus sikertörténetük és egyedi munkafilozófiájuk magja, ami sikerük kulcsa is egyben. Otthon--Egy 8 négyzetméteres belvárosi albérlet, ahol mindennek jutott helyhttp://www.life.hu/otthon/20190530-8-negyzetmeteres-belvarosi-alberlet-ahol-mindennek-jutott-hely.htmlBudapest belvárosában találunk egy igen aprócska, mindössze egy kisebb szoba méretű lakást, amely teljesen felszerelt: konyha, vécé és fürdőszoba is tartozik hozzá. A minilakás projekt megálmodóival, Csatószegi Beátával és Szabó Rudival, a Vacókia blog szerzőivel készített interjúnkból a 8 négyzetméteres lakás minden apró titka feltárul. OtthonOrigoKate Middleton, a Cambridge-i hercegné családi kertet tervezetthttp://www.life.hu/otthon/20190526-kate-middleton-a-cambridgei-hercegne-csaladi-kertet-tervezett.htmlA Királyi Kertészeti Társaság (RHS) 1913 óta minden évben megrendezi a Chelsea Virágbemutatót. Az idei év egyik leghangsúlyosabb „kiállítási darabja" a Cambridge-i hercegné, Kate Middleton által tervezett Vissza a természetbe (Back to Nature) kert volt, amelyet Andree Davies és Adam White tájépítészek segítségével álmodott és alkotott meg. Otthon--Adele 3 milliárdért vett új házat exférjénekhttp://www.life.hu/otthon/20190521-adele-3-milliardert-vett-uj-hazat-exferjenek-simon-koneckinek.htmlÁprilis 20-án jelentette be Adele, hogy háromévnyi házasság után elválik férjétől, Simon Koneckitől. Már aznap be is indultak a találgatások a vagyonelosztással kapcsolatban, az ugyanis tudható, hogy az egykori házaspár nem írt házassági szerződést. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.