37 éve gondozza csodás kertjét ez a nyugdíjas házaspár

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/Tristan Potter / Swns -
növény otthon kertészkedés kert növényápolás nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tony és Marie Newton mindketten 71 évesek, amikor nyugdíjba mentek, elhatározták, hogy létrehozzák álmaik kertéjt. Naponta 2 órát töltenek a növények gondozásával, ezért pedig megkapták a megtisztelő Britannia Legszebb Kertje címet. 

Naponta két órát tölt kertje gondozásával Tony és Marie Newton. A házaspár mindkét tagja 71 éves, amikor nyugdíjba mentek, elhatározták, hogy létrehozzák álmaik kertjét. Ez sikerült is a házuk hátsó udvarán, amelyben 3 ezer növény kap helyet. Ezek közül csak kettőt nem saját kezűleg telepítettek – írja a Mirror.

Tony és Marie imádják a kertjüket Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/Tristan Potter / Swns

A pár 37 éve ápolja a virágokat, fákat, bokrokat, ez a legnagyobb boldogság számukra. Walsallban található kertjükért pedig megkapták a Britannia Legszebb Kertje címet.

"Ősszel ragyogó vöröseket, narancsokat és sárga színeket látni, tavasszal pedig minden ragyogó" – mesélte Marie, aki azt is elárulta, hogy eddig 15 ezer fontot, azaz több mint 5 és fél millió forintot költöttek rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.