Íme néhány növény, amelyek nemcsak finomak, de a szúnyogokat is elriasztják

szúnyog növény otthon szúnyogriasztó fűszernövény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan imádják a cserepes fűszernövényeket, amelyek tartásához nem kell nagy hely, elég nekik néhány cserép. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy néhány ezek közül nemcsak finom, hanem a szúnyogokat is távol tartja. 

„Ezek fűszernövények, gyógynövények, konyhában is használhatjuk őket” – mondta a Fem3 Café műsorában Kepes Hédi dekoratőr, aki azért érkezett a stúdióba, hogy megmutassa, hogyan lehet újrahasznosított kaspókkal széppé varázsolni az otthonunkat.

Ám nem csak e téren szolgált hasznos tanáccsal, hiszen az újrafestett lábasokból készül kaspókban olyan fűszernövények voltak, amelyek nemcsak finomak, hanem rendkívül hasznosak, ha szúnyogokat szeretnénk velük elriasztani.

Így tehát ha nemcsak az ételeinket szeretnénk ízesíteni, hanem szúnyogot is riasztani, akkor mindenképp vásároljunk rozmaringot, mentát, citromfüvet, bazsalikomot és snidlinget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.