Catherine Zeta-Jones ház Michael Douglas otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betekintést engedett az otthonába Catherine Zeta-Jones.

Eddig is sejtettük, hogy pazar körülmények között él Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas családja, és most be is bizonyosodott: a gyönyörű színésznő a közösségi oldalára posztolt egy fotót a lakásról.

A fotón a tágas nappali látható, amelynek mennyezete olyan hatást kelt, mintha csak egy sátorban lennének. Azt írta a felvételhez, hogy ez a legkedvesebb helyisége a házban.

Így legyen szép télikerted a terasz beépítésével!http://www.life.hu/otthon/20190417-igy-legyen-szep-telikerted-a-terasz-beepitesevel.htmlTélikert tavasszal? Igen! A nevével ellentétben ez nem csupán hideg időben kihasználható tér. A terasz beépítésével egy kiváló, egész évben használható kertrészre tudsz szert tenni, ami nem csupán a természet szerelmeseit fogja feltölteni. OtthonOrigoKulcsár Edina videón mutatta meg készülő álomotthonáthttp://www.life.hu/otthon/20190422-kulcsar-edina-videon-mutatta-meg-keszulo-alomotthonat.htmlEdina a közösségi oldalára tette fel azt a videót, amelyet az épülő házukról készített. OtthonOrigoHúsvéti ünnepi asztal: főszerepben a főtt tojáshttp://www.life.hu/otthon/20190416-husveti-unnepi-asztal-teritek-foszerepben-a-fott-tojas.htmlA húsvéti ünnepi asztalról nem hiányozhat a sonka és a főtt tojás, de vannak olyan trükkök, amelyekkel még hangulatosabbá és csodásabbá teheted a díszítését. Ezekből hoztunk most pár példát, amelyeket természetesen abszolút ér a saját ízlésednek megfelelően átalakítani. OtthonOrigoEgyszerű, de látványos húsvéti dekorációk, amelyeket az utolsó pillanatban is elkészíthetszhttp://www.life.hu/otthon/20190415-egyszeru-de-latvanyos-husveti-dekoraciok-az-utolso-pillanatra.htmlHa megcsúsztál a húsvéti előkészületekkel, mégis szívesen készítenél valami egyedi dekorációt saját kezűleg, akkor válassz egyszerű, kevés alapanyagot igénylő DIY ötleteinkből. Ejts útba egy kreatív boltot, és kezdődhet is a kézműveskedés! OtthonOrigoKiakadtak az internetezők Kim Kardashian lakásánhttp://www.life.hu/otthon/20190416-kiakadtak-az-internetezok-kim-kardashian-lakasan.htmlEgy nagyon furcsa dolgot szúrtak ki a rajongók Kim Kardashian otthonában. Otthon--Így válassz külső vakolatothttp://www.life.hu/otthon/20190409-igy-valassz-kulso-vakolatot-hazepites-felujitas.htmlA vakolat nem csupán díszíti a házat, de védi a napsugárzással és más környezeti hatásokkal szemben. Így tehát nem mindegy, hogy milyet választasz. Csak semmi pánik, segítünk! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.