Nyolc évig takarított egy nő, most elmondja, miket látott

Forrás: Shutterstock -
szexjáték halál állatok takarítás otthon péniszpumpa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc évig takarította 20-25 ügyfele házát egy amerikai nő. Most elmondja, miket látott a különböző otthonokban. 

Péniszpumpát, síkosítót és kábítószereket is talált néhány otthonban az a takarítónő, aki 8 évig tartotta rendben 20-25 ügyfele otthonát. Ma már feladta vállalkozását, a Scarymommy.com nevű oldalon pedig leírta, hogy miket látott a munkája során.

Mint mondta: a szexjátékok és egyéb intim kellékek igencsak kevéssé érdekelték. Tudott házasságtörésekről, hallott tinédzsereket szexelni, ám ezek egyáltalán nem izgatták. Imádta viszont nézni a gyermekek rajzait a falon, egyik kedvenc helyisége is a gyerekszoba volt.

A takarítónő elképzelte, ki élhet a lakásban Forrás: Shutterstock

Ám nem csak boldog élményekkel találkozott, amikor próbálta kitalálni, milyen család is lakhat a házban. "Bár az általam takarított lakások legtöbbször üresek voltak, mégis tudtam, mi történik. A hűtőre kitett ultrahangfotókból, a terhesvitaminokból és a gratulációs kártyákból tudtam, hogy hamarosan kisbaba érkezik. Aztán, amikor eltűntek ezek a dolgok, tudtam, hogy elvesztették a babát. Pusztító volt" – írta bejegyzésében a nő.

Szerette, amikor a házban egy állat fogadta őt, megölelte őket, szerette a jelenlétüket. Ám amikor ezek az állatok nem várták többé, tudta, hogy elpusztultak. Könnyeket csalt a szemébe, amikor a kanapé alatt mégis megtalálta egy-egy szőrcsomójukat.

"Jólesett, hogy könnyebbé tehetem a családok napjainak egy részét. A boldog és a nehezebb napokon is" – írta az egykori takarítónő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.