10 lélegzetelállító vízparti ház, ahova máris beköltöznénk

luxusingatlan tengerpart vízpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy közeledik a nyár, egyre többet álmodozik az ember egy vízparti nyaralóról, ahol már a nappaliból kilépve nyaldossa a lábunkat a tenger. Ehhez az idillhez kerestünk most lélegzetelállító ingatlanokat. Mutatjuk őket!
  • WELIGAMA, SRÍ LANKA

Az Eraeliya Villas & Gardens egy tágas, tengerre néző, pálmafákkal körülvett kertben helyezkedik el egy félreeső, gyönyörű homokos strandon. Az ingatlanban öt villa, egy végtelen hosszú medence, személyzeti ház, gyógyfürdő és könyvtár van.

Weligama, Srí Lanka Forrás: Sri Lanka Sotheby's International Realty
  • ROATAN, HONDURAS

A Fort Morgan Cay egy gyönyörű, 32 hektáros privát sziget, amely Port Royalban található, egy védett kikötőben, Roatan-sziget keleti oldalán. A ház egy nagy szabadtéri étkezővel, nyolc hálószobával – mindegyik saját fürdőszobával –, egy hatalmas medencével és terasszal, valamint hajóházzal és négy hajóval rendelkezik.

Roatan, Honduras Forrás: Roatan Sotheby's International Realty
  • TURTLE TAIL, TURKS- ÉS CAICOS-SZIGETEK

Ez az privát hatszobás ingatlan a sziget egyik legmagasabb pontján található, lélegzetelállító 270 fokos kilátással a tengerre. Az ingatlannak saját, védett strandja van, ahol egy vízparti pavilon is található étkezővel és bárral, antik balinéz nyugágyakkal és persze egy jetski-dokkoló is rendelkezésre áll.

Turtle Tail, Turks- és Caicos-szigetek Forrás: Turks and Caicos Sotheby's International Realty
  • BANDON, OREGON

Az Észak-Bandonban fekvő elegáns és félreeső Dunes Golf Resortot illatos kertek veszik körül, nem beszélve a páratlan panorámás kilátásról, ami minden szobából élvezhető.

Bandon, Oregon Forrás: Coastal Sotheby's International Realty
  • SYDNEY, AUSZTRÁLIA

A londoni Walters és Cohen építészek által tervezett, sydney-i építészekkel, Collins és Turnerrel közösen kialakított lenyűgöző kortárs rezidencia egy igazi álom. A felső szintje teljesen nyitott, itt található az óriási nappali, a konyha és az étkező. Az alsó szinten három hálószoba és három fürdő kapott helyett.

Sydney, Ausztrália Forrás: Sydney Sotheby's International Realty
  • PALM BEACH, FLORIDA

Elegancia és karibi hangulat jellemzi ezt az 5600 négyzetméteres birtokon elhelyezkedő ingatlant. A felső szinten található egy lakosztály saját fürdővel, három kandallóval, gardróbszobával és erkéllyel, ahonnan az Atlanti-óceán látványát lehet élvezi. A négy egyedi stílusban kialakított hálószoba mindegyike rendelkezik fürdőszobával és gardróbszobával. A legalsó szinten hőmérséklet-szabályozott borospince, színház, fitneszközpont, konyha és egy négybeállós garázs található.

Palm Beach, Florida Forrás: Sotheby's International Realty Palm Beach Brokerage
  • BRITISH COLUMBIA, KANADA

A Becher-öböl védett partjánál található ez az egyedülálló, természetközeli ingatlan 4 hektáros területen, 500 méteres meseszép partszakasszal. Az öt hálószobás rezidenciát Keith Baker tervezte, aki egy privát kikötőt is álmodott az ingatlanhoz.

British Columbia, Kanada Forrás: Sotheby's International Realty Canada
  • SWAMPSCOTT, MASSACHUSSETTS

Ez a lenyűgöző óceánparti álomotthon minden szobából fantasztikus kilátással büszkélkedhet. Az ingatlanban hat hálószoba, öt teljes és három fél fürdő található. A korabeli építészeti jegyek mellett modern felszereltséggel rendelkezik.

Swampscott, Massachussetts Forrás: Sagan Harborside Sotheby's International Realty
  • MANHATTAN BEACH, KALIFORNIA

Egy klasszikus tengerparti villa, amelyben óriási terasz nyílik a vízpart felé. A bár, a pezsgőfürdő és a szabadtéri grillező sem hiányzik a több hálószobás ingatlanból, amelynek a legszebb szobája egy komplett lakosztály.

Manhattan Beach, Kalifornia Forrás: Vista Sotheby's International Realty
  • BOLINAS, KALIFORNIA

A lépcsőzetesen elhelyezkedő épületegyütes sok szabadtéri területtel, teraszokkal van összekötve. A rendkívül bájos hangulatú ingatlanban művészeti stúdió és vendégrezidencia is található.

Bolinas, Kalifornia Forrás: Golden Gate Sotheby's International Realty

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.