Kis lakásban is kényelmesen – Helytakarékos megoldások

kis lakás otthon helytakarékos kis alapterület bútor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis lakásokban okosan kell megválogatni a berendezést, hogy minden fontos funkció helyet kaphasson, emellett pedig szabad tér is maradjon. Ez nem egyszerű feladat, de szerencsére sok olyan bútor van már, ami megkönnyíti a dolgunkat.

A kihajtható vagy kinyitható pult egyszerre nyújt kényelmes konyhát és étkezőt. Ez igen praktikus megoldás egy olyan lakásban, ahol a nappali és a konyha egy helyiségben kapott helyet. Nem mellékesen pedig stílusos is.

A kihajtható pult praktikus megoldás egy kis konyhában Forrás: Pressloft

Egy kisebb lakásban sokszor gondot okoz a különböző funkciójú terek különválasztása. Adott egy kvázi nagyobb helyiség, de szeretnél egy dolgozószobát, egy nappalit, esetleg egy hálófülkét. Nos, erre lehet kiváló választás egy dekoratív térelválasztó szekrény, amitől szellős marad a szoba, de különálló részekre bontja a teret.

Fontos, hogy sose használj olyan szerkényt, amely nem kimondottan erre való, hiszen könnyen felborulhat, és így balesetveszélyes!

Összegyűjtöttünk pár térelválasztót, hogy megkönnyítsük a választásodat:

1. Galano polcos szekrény - robinagyker.hu 57 020 Ft, 2. Elfordítható polcrendszer - kekfabutor.hu 54 200 Ft, 3. Polc Pisa - moemax.hu 21 990 Ft, 4. HALDAGER polc - jysk.hu 27 500 Ft, 5. Zick Zack térelválasztó polc - kika.hu 24 900 Ft, 6. Vanessa térelválasztó polc - abutor.hu 45 700 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.