Gregor Bernadett megmutatta, milyen 11 háziállattal az élet - videó

Forrás: Youtube/FOREVER TV Hungary -
színésznő Gregor Bernadett otthon háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett sok állattal osztja meg otthonát, 7 macskával, két tengerimalaccal és két kutyával: bemutatta, hogyan élnek. 

Gregor Bernadett állatmániája évekkel ezelőtt kezdődött, első kutyája kilenc éve érkezett hozzá egy menhelyről, de macskái már akkor is voltak. Annak ellenére döntött Rozi befogadása mellett, hogy a helyzete akkor meglehetősen bizonytalan volt: megszűnt a munkahelye, és a sorozatából is kiírták.

Gregor Bernadett megmutatta, milyen 11 háziállattal az élet Forrás: Youtube/FOREVER TV Hungary

„Nagyon rossz passzban volt (....) Gyakorlatilag minden az ellen szólt, hogy én egy kutyát hazahozzak" – árulta el a Forever TV-nek a színésznő, de végül mégis megérkezett hozzá Rozi, akit még sok-sok állat követett. Mindegyiküknek külön története van, és mindegyikük a család teljes értékű tagja, akik nélkül elképzelhetetlen lenne Gregor Bernadettnek az élet, bár a tengerimalacok nem tartoznak a kedvencei közé.

Ezek egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem hiányozhatnak http://www.life.hu/otthon/20190213-ezek-egyetlen-no-ejjeliszekrenyerol-sem-hianyozhatnak-haloszoba.htmlAz éjjeliszekrény kifejezetten személyre szabott darab, és ez alatt nem elsősorban a formáját és az anyagát értjük. Az, hogy mit rejt az ágyadnál lévő kis tároló, csak rajtad múlik, szokásaid, igényeid határozzák meg. Vannak azonban szinte már kötelező dolgok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem. Lássuk ezeket! OtthonOrigoÍgy dobd fel kis alapterületű fürdőszobádat! – Ötletes megoldásokhttp://www.life.hu/otthon/20190212-igy-dobd-fel-kis-alapteruletu-furdoszobadat-otletes-megoldasok.htmlEgy kis alapterületű fürdőszoba praktikus, mégis dekoratív berendezése komoly fejtörést okozhat. A helykihasználást maximalizálni kell, ugyanakkor nem célszerű ezt az esztétika kárára tenni. A következőkben ebben kívánunk segíteni. OtthonOrigoA lakberendezésben is trend lett: így dekorálj bársonnyalhttp://www.life.hu/otthon/20190212-barsony-lakberendezesben-is-trend-lett-igy-dekoralj-vele.htmlA vörös szőnyeges eseményeken, nők és férfiak outfitjében egyaránt, de a fast fashion márkák kínálatában is egyre nagyobb teret hódított az elmúlt évben a bársony. A nemes anyag ezúttal a lakberendezésben is helyet követelt magának. Most megmutatjuk, hogyan használhatod az otthonodban! OtthonOrigoPincébe rejtett BDSM-szentéllyel, azaz felnőtt játszószobával árulják ezt a házat (18+)http://www.life.hu/otthon/20190210-alagsorba-rejtett-bdsm-szentely-azaz-felnott-jatszoszobaval-aruljak-ezt-a-hazat-18.htmlKépzeld el, ahogy a lakáshirdetések között rálelsz egy impozáns, mégis visszafogott családi házra, amely maga a megtestesült amerikai álomlak. Elkezded pörgetni a bemutató képeit, de az alagsorhoz érve egyszer csak valami furcsa szerkezetre leszel figyelmes, amely leginkább egy modern köntösbe bújtatott középkori kínzóeszközre hasonlít. Igen, ez az, amit nők milliói irigyeltek az Ötven árnyalata-trilógiából: egy felnőttjátszószoba. OtthonOrigoA tűzoltók figyelmeztetnek: életet menthet a csukott hálószobaajtóhttp://www.life.hu/otthon/20190212-a-tuzoltok-figyelmeztetnek-eletet-menthet-a-csukott-haloszobaajto.htmlÉletet menthet, ha éjszakára becsukjuk a hálószoba ajtaját. Sokan inkább nyitva hagyják, félnek a bezártságtól, a gyerekek pedig szeretik, ha beszűrődik egy kis fény. Ám lakástűz esetén sokat számít az ajtó, hiszen útját állhatja a lángoknak. Otthon--Rejtély, hogy mik azok a szem nélküli, csápos lényeg, amelyek ellepték a nő konyhájáthttp://www.life.hu/otthon/20190208-rejtely-hogy-mik-azok-a-szem-nelkuli-csapos-lenyeg-amik-elleptek-a-no-konyhajat.htmlNem tudni, mik azok a parányi, csápos állatnak kinéző lények, amelyek ellepték az új-zélandi Aucklandban élő nő, Nicola Clerke konyháját. Volt, aki deformált patkánybébikre tippelt, de olyan is, aki molylepkelábakra. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.