Gusztustalannak nevezték a nőt, aki elárulta, a mosógépben mossa a vécékefét

Forrás: AFP -
vécé mosógép vécékefe gusztustalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mosógépben mossa ki a vécékefét egy nő: sokan kiakadtak rajta.

Egy internetes fórumon óriási felháborodást keltett egy nő hozzászólása. A hölgy elárulta, hogy környezettudatosságból ő még a vécékefét sem hajlandó kidobni a kukába, hanem megtisztítja, nem is akárhogyan: egyszerűen beleteszi a mosógépbe.

A Mirror azt írja, a többi hozzászóló teljesen kiakadt, mondván gusztustalan és veszélyes, amit csinál, hiszen hiába csak önmagában teszi be a vécékefét mosni, a baktériumok mosás után bent maradhatnak a gépben.

Mosógépben mosni a vécékefét? Forrás: AFP
Legyen melegebb a lakásodban négy egyszerű trükkelhttp://www.life.hu/otthon/20190205-legyen-melegebb-a-lakasodban-telen-negy-egyszeru-trukkel.htmlA tél hideg, ezen nem kell meglepődni, ugyanakkor otthonunkban elvárjuk a finom és jóleső meleget. Nos, most hoztunk pár tippet, hogy egyszerű trükkökkel – nem pedig pluszfűtéstechnikával – nálad is kellemesebb legyen a hőmérséklet, és ne fázz. OtthonOrigoElképesztő luxuslak a hegyekben: itt telel a világ leggazdagabb családjahttp://www.life.hu/otthon/20190205-elkepeszto-luxuslak-a-hegyekben-itt-telel-a-rotschild-csaladja.htmlA környezetébe abszolút illeszkedő, mégis modern és mindenféle luxussal felszerelt ingatlant rejt a Mont Blanc vidéke. A síelésre és a téli, illetve nyári kikapcsolódásra is tökéletes ház a világ leggazdagabb családjának a kezében van. Irigykedünk érte. OtthonOrigoŐsz óta nem tudja eladni belvárosi lakását Náray Tamáshttp://www.life.hu/otthon/20190205-osz-ota-nem-tudja-eladni-belvarosi-lakasat-naray-tamas.htmlNáray Tamás ősz óta nem tudja eladni belvárosi lakását. Otthon--Egy édesanya ecettel vette fel a harcot a vízforralóba telepedett vízkő ellenhttp://www.life.hu/otthon/20190131-egy-edesanya-ecettel-vette-fel-a-harcot-a-vizforraloba-telepedett-vizko-ellen.htmlSzinte minden háztartásban találunk vízforralót, ám csak ritkán kukkantunk bele. A forralóban megtelepedett vízkő makacs ellenfélnek bizonyulhat, ám egy édesanya rájött, hogyan veheti fel a harcot ellene. Otthon--Meglepő Valentin-napi cukiságok – Szívecskés ajándékötletekhttp://www.life.hu/otthon/20190128-meglepo-valentin-napi-cukisagok-szerelmes-ajandek-otletek.htmlHamarosan itt a szerelmesek napja, az ajándékozási hagyományt pedig sokan követik. Nincs ezzel semmi baj, természetesen csak abban az esetben, ha az érzelmek kimutatása nem csupán február közepére korlátozódik. Korábban már írtunk arról, hogy miket ne vegyél a szerelmednek Valentin-napra, most megmutatjuk, melyek azok a szívecskés ajándékok, amelyek eltérnek a megszokottaktól, így pedig üde színfoltként szolgálnak a macitengerben. OtthonOrigoA legmenőbb egyedi családi képek, amelyekkel személyre szabhatod az otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20190123-egyedi-csaladi-kepek-melyekkel-szemelyre-szabhatod-otthonod.htmlA családi képek minden otthon elengedhetetlen díszei. Csodás érzés időnként rájuk pillantani. Egy-egy meghitt pillanat, boldog perc megörökített momentumai ezek, amelyek mindig mosolyt csalnak az arcunkra, még egy keserűbb nap után is. A saját magunk készítette képeken kívül gyakoriak a műtermi fotók is a falakon, kisasztalokon, de mi lenne, ha sokkal egyedibbek is lehetnének? És most nem a szuper családfákra gondolunk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.