Eva Rezesováék árulják elképesztő luxusotthonukat

Fotó: Polyák Attila - Origo -
ház Villa otthon drága Eva Rezesova eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megválik nem mindennapi luxusotthonától Rezesováék családja. Azt nem tudni, hogy pontosan mennyiért árulják, de biztos, hogy a vevőnek mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia. 

820 négyzetméteres, kétszintes ingatlant árul Eva Rezesováék családja, amelyhez 1580 négyzetméteres telek, garázs és medence is tartozik. A Bors a hirdetést az egyik legnagyobb szlovák ingatlanhirdetési oldalon találta. A befolyásos család 2004-ben teljesen felújította a villát. Azt írják: barokk stílusban rendezték be.

A fürdőszobában például a kádból egy tigrisszőnyegre lehet kilépni, a berendezési tárgyakat pedig 24 karátos arannyal borították. A hirdetés az árat nem tartalmazza, de sejthető, hogy a vevőnek mélyen a zsebébe kell majd nyúlni, ha szeretné megkaparintani a Kassa nyugati részén található ingatlant.

Mint ismeretes: Eva Rezesová 2012-ben ittasan okozott halálos balesetet az M3-as autópályán. Hat év után, jó magaviselet miatt tavaly augusztusban szabadult.

Ha szeretnéd megnézni a képeket az ingatlanról, kattints ide!

Eva Rezesová tavaly szabadult, most árulják luxusotthonukat Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.