Itt élt a híres énekesnő: lesd meg Beyoncé gyerekkori otthonát

ház gyerekkor otthon Houston Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Beyoncé és Jay-Z olyan luxusingatlanokkal rendelkeznek, mint a 3300 négyzetméteres villa Bel-Airben, az énekesnő egy jóval visszafogottabb és emberléptékűbb houstoni házban töltötte gyerekkora egy részét.

A Knowles család még 1986-ban vásárolta meg a francia stílusú hagyományos otthont, amikor Beyoncé ötéves volt. Később eladták az 1946-ban épített házat, most pedig az ingatlant 500 ezer dollárért árulja jelenlegi tulajdonosa.

Beyoncé Knowles szülőházát árulják Forrás: FilmMagic/2017 Jason LaVeris/Jason Laveris

A 300 négyzetméteres, háromszobás, három fürdőszobás, keményfa padlós ház igen impozáns kívülről, ám a belső egy modern stílust kedvelő vevő számára tartogat némi újrabútorozást – a konyha azonban így is csodás, gránit- és rozsdamentes acél felszereltségével.

Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat:

Forrás: upshawgroup.comhttp://www.life.hu/otthon/galeria/20190107-nezd-meg-az-amerikai-enekesno-beyonce-gyerekkori-otthonat.htmlmiddleon1024683

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.