2018 legszebb és legkreatívabb hazai otthonai

magyar belsőépítészet álomotthon építész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar belsőépítészek és építészek munkáját mindig is nagyra becsültük. Épp ezért az általuk megálmodott és megvalósított hazai álomotthonokkal rendszeresen találkozhatsz az oldalunkon. A következőkben az idei év három legnépszerűbb ilyen típusú otthonát hoztuk el.

Egy pilisi ház döbbenetes átalakulása

Egy Pilisben élő család szerette volna átalakítani otthonát, ami szinte hihetetlen módon sikerült. A tulajdonosokat elsősorban a bejárat-konyha-nappali triumvirátus nyomasztotta. A belsőépítész több variációt is felvázolt a megrendelőknek, amelyek közül végül sikerült megtalálni azt, ami megfelelt mind az esztétikum, mind a praktikum szempontjából. Ezt a látványos változást nem szabad kihagynod. ITT tudod megnézni az előtte-utána képeket.

A pilisi ház átalakulás után Forrás: geppetto.hu

Egy budapesti kertvárosi ház besárgulása

A XVII. kerületi, kertvárosi ház átalakítását mutattuk be. A kétgyerekes, fiatal házaspár belevágott egy ikerház felének megvásárlásába, majd belsőépítészhez fordultak, igen határozott elképzelésekkel. A szürke mellett a sárga lett a meghatározó szín. A végeredmény modern, vagány és igen egyedi lett. IDE kattintva tudod megnézni.

A sárga szín feldobta az étkezőt és nappalit is Forrás: lakberendezo.net

Egy kétgenerációs luxus családi ház újratöltve

Az előző kettővel ellentétben ebben az esetben nem egy meglévő ház felújítását mutattuk be. Ez a két ház egy fiatal tervezőpáros munkája. A megbízóik – akiknek már felnőtt gyermekei vannak - elképzelése funkcionális szempontból csupán annyi volt, hogy két család úgy tudjon a házban élni, hogy ne zavarják egymás életét, de mégis közel legyenek egymáshoz. A Rókahegyen álló ház egyenként két, 135 négyzetméter alapterületű luxuslakásból áll. A megvalósítás teljesen egyedi, az igényes kertvárosias építészeti minőséget testesíti meg, melyet ITT tudsz megnézni.

A kétgenerációs luxus családi ház Forrás: rla.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.