Harry herceg és Meghan hercegné igazi luxusotthonba költöznek

luxus otthon Meghan Markle Meghan hercegné Frogmore Cottage Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudni lehet, hogy Harry herceg és Meghan hercegné elköltöznek Nottingham Cottage-ból, amely a Kensington-palota területén található Vilmos és Katalin szomszédságában. Az is kiderült, hogy nem a Kensington-palotába teszik át a székhelyüket, hanem Frogmore Cottage-ba. Ám a birtok még renoválásra szorul. 

Nem Vilmos és Katalin szomszédságába költözik Harry herceg és Meghan hercegné. A Kensington-palota helyett a windsori Frogmore Cottage nevű birtokot kapták ajándékba a királynőtől.

A Town & Country értesülései szerint a pár jövőre költözik, hiszen felújításra szorul a ház. Ám a renoválás után egy 10 hálószobás luxusotthont kapnak, amelyben csodás gyerekszobát alakítanak ki, de konditerem és jógastúdió is helyet kap majd.

Ezen kívül a pár megtartja majd cotswoldi birtokát is, valamit irodáik a Kensington-palotában maradnak továbbra is Vilmos és Katalin szomszédságában. Egyébként a pár jegyesfotózását is itt tartották.

Ide költözik Harry herceg és Meghan hercegné Forrás: robertharding/Robert Harding Productions/Robert Harding Productions
Árulják VV Fanni szülőházát: a család el akar költöznihttp://www.life.hu/otthon/20181125-aruljak-vv-novozanszki-fanni-szulohazat-a-csalad-el-akar-koltozni.htmlEladják a családi otthont és megpróbálnak új életet kezdeni VV Fanni szerettei. Otthon--Apa csak a szemétért felel? – így vélekednek a magyarok a házimunka felosztásáról http://www.life.hu/otthon/20181118-igy-velekednek-a-magyarok-a-hazimunka-felosztasarol.htmlAzok az idők, amikor a munkából hazatért férfit meleg vacsora és ragyogóan tiszta ház fogadta, már lejárt. A nők tömeges munkába állásával és a nemek közti egyenlőség forradalmával már joggal várhatjuk el, hogy a háztartásban élők közösen végezzék el az otthoni feladatokat. De valóban így is van, vagy ez továbbra is csak egy álom? OtthonOrigoHarrynek és Meghannak el kell költöznie a Kensington-palotából: összevesztek Vilmosékkalhttp://www.life.hu/otthon/20181125-harrynek-es-meghannak-el-kell-koltoznie-a-kensington-palotabol-osszevesztek-vilmosekkal.htmlMeghan Markle-nek össze kellett csomagolnia, ugyanis a hírek szerint úgy összevesztek Vilmos hercegékkel, hogy nem maradhatnak a Kensington-palotában. Otthon--Házak a homályzónából - Eszement építészeti és kivitelezői megoldások - Fotók http://www.life.hu/otthon/20181119-eszement-epiteszeti-es-kivitelezoi-megoldasok-hazakon-fotok.htmlAhogy arról korábban már írtunk, annyira nehéz jó szakembert találni ma Magyarországon, hogy sokan különböző „szakiképző" tanfolyamon sajátítják el a lakásfelújítás praktikáit. Nos, a következő képeket elnézve, lehetséges, hogy erre egyre többen fognak vállalkozni. OtthonOrigoÁlomotthonok - A luxus és a giccs hihetetlen párosításahttp://www.life.hu/otthon/20181118-alomotthonok-a-luxus-es-a-giccs-hihetetlen-parositasa-miami-beach.htmlEbben az otthonban minden tárgynak, minden bútornak külön története van. Első pillantásra giccsparádénak tűnhet ez a Miami Beach-i ház, de megismerve tulajdonosának motivációját és a berendezés kiválasztásának igényességét, lehetséges, hogy másként fogod látni. OtthonOrigoEzeket a házakat szó szerint a fejük tetejére állítottákhttp://www.life.hu/otthon/20181119-ezeket-a-hazakat-szo-szerint-a-fejuk-tetejere-allitottak.htmlA 2000-es évek óta tombol a fejjel lefelé állított házak művészeti projektje. Európában először Lengyelországban készítettek ilyen házat, amit művészeti alkotásnak szántak, illetve a másként látás, az új perspektíva kialakításának üzenetével alkottak meg. A projektből turisztikai látványosság lett, így nem csoda, hogy az egész világon meglátták benne a lehetőséget. Szédülősöknek egyébként nem ajánlott, az érzékeket ugyanis rendesen megkavarják a fordított életterek, de ha szenvedsz a napi rutintól, akkor itt új perspektívát adhatsz a kényelem és stabilitás iránti igényednek. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.