Árulják VV Fanni szülőházát: a család el akar költözni

Forrás: Facebook -
Novozánszki Fanni otthon VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladják a családi otthont és megpróbálnak új életet kezdeni VV Fanni szerettei. 

40 millió forint körüli áron hirdeti a Novozánszki család a martonvásári házukat, ahol felnőttkora kezdetéig Fanni is élt. Korábban a lány édesanyja nyilatkozta, hogy mindenképpen új otthonra van szükségük az újrakezdéshez, hogy ne mindennap azt a helyet lássák, ahol Fanni élt, hogy ne az lebegjen minden nap a szemük előtt, ahogy Fanni jön-megy, nevet, magyaráz.

Forrás: Facebook/Origo

„Én úgy tudom, hogy nem találnak vevőt, már az árat is lejjebb vitték. Még Fanni kovácsoltvas ágya is megvan a szobában, biztos azt is otthagynák, hisz ahhoz is emlékek kötik a szülőket” – mondta el a család egyik barátja a Ripostnak.

„Minden fillér fontos most nekik, hisz új életet akarnak kezdeni. Az anyuka még egy munkát is bevállalt a Postakocsi étteremben, hogy tudjanak félretenni” – nyilatkozta egy helybéli asszony a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.