Harry herceg és Meghan hercegné mégsem költözik Vilmosék mellé?

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
Születés Meghan hercegné család Katalin hercegné Vilmos herceg gyermek költözés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy hírlett, hogy amint Harry hercegnek és Meghan hercegnének gyermeke születik, maguk mögött hagyják kétszobás szerelmi fészküket nem messze a Kensington-palotától. Ezután pedig Vilmos és Katalin szomszédságában éltek volna a palotában, ám úgy tűnik, ez mégsem történik meg.

Azt már szinte az egész világ tudja, hogy Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeküket várják. Az esküvő után egy kis kétszobás szerelmi fészekbe költöztek, melyet a királynőtől kaptak, ám most, hogy kinőtték a házat, költözniük kell.

Az eredeti terv szerint Harry és Meghan a Kensington-palota egy 21 szobás szárnyába költöztek volna, ám a most ott élő Gloucester hercege, a királynő unokatestvére és felesége valószínűleg mégsem költözik ki, hogy átadják a helyüket Harryéknek.

Harry herceg és Meghan hercegné lehet, hogy mégsem költöznek Vilmos és Katalin mellé Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

Ám a Daily Mailnek egy bennfentes azt mondta, hogy Harry és Meghan fontolgatják azt is, hogy egy saját házat vásárolnak maguknak egy London közeli birtokon. Azt is elmondta az informátor, hogy Meghan és Katalin életstílusa nagyon különböző, emiatt sem lenne szerencsés, ha szorosan egymás mellett élnének.

Elhagyott helyek - Japán hotel fekete homokú tengerparttalhttp://www.life.hu/otthon/20181115-elhagyott-helyek-japan-hotel-fekete-homoku-tengerparttal.htmlAz 1960-as években a japánok úgy döntöttek, megalkotják a saját hawaii üdülőhelyüket – mivel a lakosság nem igen tudott más országokba utazni. A Fülöp-tenger szubtrópusi éghajlata ehhez tökéletesen meg is felelt, az Izu-szigeteken pedig megkezdődtek az óriási idegenforgalmi beruházások. OtthonOrigoKóbor János megmutatta az otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20181118-kobor-janos-megmutatta-otthonat.htmlTágas, világos, kényelmes és fényűző: ilyen Kóbor János villája, amely immár 10 éve a családi fészkük. OtthonOrigoRendezd be az otthonodat A szürke ötven árnyalata filmekből ismert bútorokkalhttp://www.life.hu/otthon/20181114-vedd-meg-a-szurke-otven-arnyalata-filmekben-latott-luxus-butorokat-festmenyeket-lampakat.htmlA szürke ötven árnyalata könyvek világsikere után a mozivásznat is meghódította Anastasia Steele és Christian Grey története. Három filmen át követhetjük végig az erotika, a szerelem és a luxus triumvirátusát, melyekért milliók rajonganak még a mai napig is. Most lehetőséged van arra, hogy A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata filmek az otthonodban is kézzelfoghatóvá váljanak, méghozzá a bennük látható bútorok és kiegészítők megvásárlásával. Otthon--Nem jöttek a végrehajtók Bíró Icához, nem került az utcárahttp://www.life.hu/otthon/20181116-nem-jottek-a-vegrehajtok-biro-icahoz.htmlEgyetlen nyugodt éjszakája sincs Bíró Icának, ugyanis svájcifrank-alapú hitele miatt óriási tartozást halmozott fel és a kilakoltatástól retteg. OtthonOrigoBeköltöznek a szuperhősök a nappalidbahttp://www.life.hu/otthon/20181113-bekoltoznek-a-szuperhosok-a-nappalidba-marvel-es-dc.htmlA szuperhősök köre egyike azoknak a popkulturális értékeknek, amelyek időről időre visszavezetnek minket gyermeki énünkhöz. A képregényekben és filmekben megjelenő alakok mind a képzeletünkben megbúvó, rejtett erőt képviselik. Ez az erő az, amely olykor esendő, olykor rossz irányba fordul, gyakran hősies, de minden esetben kivételessé, különlegessé teszi a birtokosát. Van, aki nem szeretné ezt érezni saját otthonában? OtthonOrigoCsodás karácsonyi videót készített az IKEA, amelynek alapja egy rémisztő helyzethttp://www.life.hu/otthon/20181114-csodas-karacsonyi-videot-keszitett-az-ikea-melynek-alapja-egy-remiszto-helyzet.htmlAki már ragadt be liftbe, tudhatja, hogy ez nem egy kellemes helyzet. Idegenek összezárva, könnyű úgy érezni, hogy fogy a levegő, és az időérzékelés is csődöt mond, ha soká érkezik a segítség. Ebből a helyzetből varázsolt szívet melengető karácsonyi kisfilmet az IKEA. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.