A legbátrabb páros TV2 otthon Málta kastély lakosztály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő megpróbáltatásokon kellett átmennie A legbátrabb páros című műsor versenyzőinek. A feladatok után azonban egy csodás luxuskastélyban pihenhettek. 

Számos meglepetést és extrém helyzetet tartogat majd a ma induló, A legbátrabb páros című műsor. A sztárpárok már meséltek is az őket ért viszontagságaikról. Tóth Andipéldául pénikrohamot kapott, Keleti Andrea pedig felgyújtotta a férjét. De Pintér Tenyáéknak sem ment simán a Máltára való elutazás.

Most a TV2 egy videót tett fel az oldalára, melyben bemutatják, hogy a testet és lelket is megpróbáló feladatok után, hol pihenhettek a párok. A 18. században a Szent János lovagrend által építtetett barokk erődítmény, a Selmun palota hatalmas luxust kínált a versenyzőknek. Ide pedig mi is beleshetünk a videó segítségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.