Így erősítsd a családi egységet az otthonodban - Családfák minden mennyiségben

lakásdekoráció kép DIY családfa otthon ajándék gyerekek fal lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fal díszítésétől válik egy lakás igazi otthonná. Egy családfa pedig minden lakásban jól mutat, hiszen esztétikai szerepe mellett, komoly érzelmi töltete is hatással van a lakókra. Jó érzés időnként rápillantani, de már maga a „feldíszítése”, elkészítése is remek elfoglaltságot jelent.

Választhatsz sokféle vászonkép közül, melyekbe neveket írhatsz, képeket tehetsz, de falmatricás megoldásban is gondolkodhatsz. A legkülönlegesebb darab kétségtelenül a családfaékszer, melybe azonban csak meghatározott számú családtag kerülhet fel.

1. Családfa vászonkép - lacasadecor.hu 10 806 Ft, 2. Családfa betűkép vászonra nyomtatva - keparuhaz.hu 10 690 Ft, 3. Családfa falmatrica dekoráció - decordepot.hu 9 500 Ft, 4. Ó aranyozott családfa - justitiadisztargy.unas.hu 9 900 Ft Forrás: Life.hu

A kézzel készített családfák mellett számtalan érv szól: olcsóbbak, személyesebbek, könnyebben a lakás hangulatához igazíthatóak, csak a fantáziád szab határt a kivitelezésnek. Nézd meg például ezt az egyszerű, de nagyszerű DIY-s tippet:

A családfát érdemes olyan helyiségben elhelyezni, ahol a családtagok gyakran megfordulnak, erre ideális a nagyobb előszoba vagy a nappali.

Kiváló ajándék is lehet, legyen szó akár nagyszülőkről, akár testvérekről. Szerintünk minden családi otthonba kellene egy, hogy az összetartozást, egységet ezzel is erősítsük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.