Bizarr és érdekes illemhelyek; avagy WC-mustra pironkodás nélkül

illemhely mosdó vécé kukkolás wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mosdók nem csupán tisztaságukkal, de az őket körülvevő tér egészével állítanak ki egyfajta benyomásbizonyítványt a „gazdáikról" - legyenek ezek épp egy magánlakás legkisebb helyiségei, vagy netán egy szórakozóhely, étterem illemhelyei. Most következmények nélkül benyithatsz a legextrémebb és a legfurcsább vécék ajtajain.

Különleges és kitárulkozó csempék egy litván stúdiótól

Egy érdekes kísérletként, lehetőségként indult, ma már bárki számára elérhető a „kukkoló" csempe. A világ legszebb fürdőszobáit korábban már bemutattuk, most következzen valami egészen más. A litván Grafika Gyva design és dekorációs stúdió olyan szokatlan csempék gyártásába kezdett, melyek elsőre talán meghökkentőnek, sőt akár zavarónak is tűnhetnek. Nézd meg őket!

Egy WC lehet letisztult, egyszerű, bájos, díszített, túlgondolt, szigorú tematikát követő, meghökkentő vagy akár lepusztult. Szerinted sem mindegy, hogy hol üldögélünk egymagunk naponta többször? Akkor ez tetszeni fog.

Sokunkban él a vágy néminemű egészséges kukkolás iránt. A most következő fotók ezt teljes egészében kielégítik, méghozzá anélkül, hogy a lebukás veszélye fenyegetne. Kattints a képre, és nézd végig érdekes vécégalériánkat:

Forrás: Instagram/morethanbathshttp://www.life.hu/otthon/galeria/20180907-bizarr-es-erdekes-illemhelyek-avagy-wc-vece-mustra-pironkodas-nelkul.htmlmiddleon10801350

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.