Plüss-, fa- és papírállatok, mint falat díszítő trófeák

állat DIY otthon trófea plüss állat díszítés fal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A trófeák csodásan mutatnak akár egy végtelenül modern berendezésű lakásban is. Ám nem mind szeretnénk egy halott állat pörhüvelye alatt olvasgatni, figyelő üvegszemei által követve tévézni, az egyéb huncutságokról már nem is beszélve. Te is ebbe a csoportba tartozol? Nos, itt a remek lehetőség, hogy stílust, életkedvet és játékosságot vigyél otthonodba.

Plüssállatfejek a falon

Minket teljesen levett a lábunkról. Annyira abszurd ez a lakberendezési kellék, hogy szavakat is nehezen lehet találni rá. Elsőszámú célállomása a gyerekszoba, de a lakás bármelyik pontján megtalálja a helyét. Nem kell a hagyományos állatoknál maradnod, válassz egy mostanában igen trendi flamingót vagy unikornist. Esetleg egy vicces elhunyt állatot.

Egy kisgyerek család életében számtalan plüss állatka lelhető fel. Miért ne aknáznád ki ezt a kimeríthetetlen készletet? Természetesen csak a gyerek engedélyével. Itt egy szuper DIY-s videó arról, hogy készítheted el:

A lényeg, hogy ne legyen se csont, se szőr

A plüssön kívül sok egyéb más anyagból készítenek trófeákat: papír, fa, műanyag, fém. Vannak egészen realisztikusan ábrázolt állatfejek, de akadnak egészen érdekes kivitelezési módok is. Bármelyiket is válaszd, nem kell attól tartanod, hogy a csak a fejéért megölt állat negatív energiái beköltöznek az otthonodba, és így lelkes állatvédőként is gyönyörködhetsz egy különleges fali díszben.

1. Papír geometriai elefánt trófea meska.hu 14 000 Ft, 2. Gorilla trófea emag.hu 7990 Ft, 3. Erdei állat thecherrybox.com 80 dollár, 4. Szarvas trófeák ebay.com (head decoration trophy) kb. 10 000 Ft, 5. Jegesmedve trófea zentrada.hu ár regisztráció után, 6. Fa gímszarvas trófea miradea.com 6990 Ft, 7. Vaddisznó trófea oryxfegyver.hu 14 990 Ft, 8. Flamingó butlers.hu 7990 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.