Hat hegyi házikó, ahol a lélegzetelállító panoráma garantált

ház kilátás Panoráma hegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán sehol nem érezni jobban a természet lüktető erejét, mint a hegyek között. Ha te is imádod a hegyeket, az erdőket, a természetet, akkor pontosan tudod, hogy miről beszélünk. Következzen most hat lélegzetelállító házikó a nagyvilágból, ahonnan egész nap élvezhető a panoráma. Ennél jobb feltöltődést nem is tudunk elképzelni. 
  • AKASHA MOUNTAIN RETREAT - HEIDELBERG, DÉL-AFRIKA

Dél-Afrika festői Langeberg-hegységére néz ez a csodás villa, ami három hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik. Nem kell messzire menni a természet felfedezéséhez, a háztól indulva csodás túrákat lehet tenni, de maga a ház is olyan gyönyörű, hogy ott lenni is egy élmény.

Forrás: Claire Gunn Photography
  • TUBAKUBA - BERGEN, NORVÉGIA

A hegyoldalban megépített házikót a bergeni egyetem építészhallgatói tervezték. Céljük egy zsúfoltságtól mentes, családi nyaraló megalkotása volt. A lak három felnőtt és két gyermek elszállásolására alkalmas.

Forrás: Helge Skodvin, Gunnar Sørås & Leander Van Riet/OPA Form
  • SHAKTI 360° LETI - LETI, UTTARAKHAND, INDIA

Két napi utazásra található ez a rejtett házikó a legközelebbi várostól, Új-Delhitől. A fenntarthatóságot és a luxust sem nélkülöző lak a Himalája vonulataira nyújt rálátást.

Forrás: Welcome Beyond
  • TE KAHU - WANAKA, ÚJ-ZÉLAND

A kristálytiszta vizű Wanaka-tó partján található a rendkívül modern, négy hálószobás ház, a Ta Kahu. A cédrusfából épült nyaralót helyi kézművesek alkotásaival tették igazán egyedivé.

Forrás: Release Wanaka—Te Kahu
  • THE ARK - MATUGAMA, SRÍ LANKA

Buja esőerdők ölelik körül a Srí Lankán található luxusházat, ami mellé a fák koronájához épített medence is tartozik. A háromemeletes ház bérléséhez még külön séf is jár, aki a legínyencebb fogásokkal kényezteti a vendégeket.

Forrás: Narein Perera & The Ark Sri Lanka
  • SADDLE PEAK HOUSE - TOPANGA, KALIFORNIA, USA

Santa Monica hegyeire és a Csendes-óceánra néz a Los Angeles-i nyüzgéstől messze megépített házikó. A négy hálószobás, három fürdőszobás ház medencével és több kültéri pihenőhellyel is rendelkezik.

Forrás: Uncercle, Mickael Samama & Pauline Barré
Homokos tengerpart a kert végében: nem csak álomhttp://www.life.hu/otthon/20180807-homokos-tengerpart-a-kert-vegeben-erre-specializalodott-egy-amerikai-ceg.htmlEgy amerikai cég hiánypótló szolgáltatással állt elő: nem egy szimpla medencét készítenek a megrendelőik számára, hanem egy komplett homokos tengerpartot. Elég jól hangzik, igaz? OtthonOrigo23 milliárdért birtokol ingatlanokat Taylor Swift! Nézz be mind a nyolc otthonábahttp://www.life.hu/otthon/20180710-taylor-swift-nyolc-ingatlant-birtokol.htmlHabár Taylor Swiftet zenei karrierje emelte a hírességek sorába, az énekesnő ingatlanmogulként is megállja a helyét. A 28 éves szupersztár közel 23 milliárd forint értékű ingatlanporfólióval rendelkezik. Mutatjuk is, hogy melyek a Taylor tulajdonában lévő házak. OtthonOrigoFotófal: díszítsd otthonodat családi emlékekkelhttp://www.life.hu/otthon/20180626-fotofal-diszitsd-otthonodat-csaladi-emlekekkel.htmlA fényképek, az emlékek minden család számára fontosak, éppen ezért érdemes méltó helyet adni nekik. A digitális korban egyre kevesebb képet hívunk elő, pedig a lakberendezésben is kifejezetten jó szolgálatot tehetnek: dekorálnak, miközben rólatok szólnak, így szívmelengető rájuk pillantani. OtthonOrigoA nyár elengedhetetlen kelléke: a kerti tűzrakóhttp://www.life.hu/otthon/20180619-a-nyar-elengedhetetlen-kelleke-a-kerti-tuzrako.htmlA nyáresték esszenciális hozzávalója a tűzrakás. Egy kis borozáshoz és beszélgetéshez is kellemes hangulatot teremt, a sütögetéshez pedig végképp elengedhetetlen a tábortűz. OtthonOrigoÍgy festene 2018-ban a Jóbarátok lakásahttp://www.life.hu/otthon/20180515-igy-festene-2018ban-a-jobaratok-lakasa.htmlEgy belsőépítészeti startup cég, a Modsy álmodta újra a sorozattörténelem egyik leghíresebb lakását. A cél az volt, hogy bemutassák, hogyan nézne ki Monica Geller lakása 2018-ban. OtthonOrigoMegálmodta, hogy lámpákat kell készítenie: interjú Franta Ágivalhttp://www.life.hu/otthon/20180326-interju-franta-agi-lampatervezovel.htmlFranta Ági nyolc éve álmodta meg, hogy lámpákkal kell foglalkoznia. A forma, amit azóta is fejlesztget és szeretget, egy igencsak különleges lámpában öltött testet. A csillaglámpa nemcsak, hogy fényt visz az otthonokba, szimbólumokat is rejt, tervezője számára pedig igazi önismereti út. Ahogy ő mondja: "a lámpán keresztül önmagamat figyelem." OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.