Álomotthonok – Luxusházak, melyek együtt lélegeznek a környezettel: fotók

ház luxus otthon álomotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas villák, döbbenetes méretű birtokokkal, melyekre nem fogsz tudni csak úgy véletlenül rábukkanni.

1. Los Alto Hills, Kalifornia

Nem máshol, mint a híres Szilícium-völgy szívében rejtőzik ez a csodás ház, egy kb. 48 hektáros területen.

Los Alto Hills, Kalifornia Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

2. Mallorca, Spanyolország

Ez a romantikus kúria mindössze 5 percre található számos golfpályától és Palma városától. Számos iskola, szupermarket és egyéb üzlet könnyen elérhető gyalogosan is, ez a csodás ház mégis a béke és a nyugalom oázisa.

Mallorca, Spanyolország Forrás: sothebysrealty.com
Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

3. Metchosin, Kanada

A csendes-óceáni partvidék találkozik az innovatív, élvonalbeli dizájnnal. Mindössze 30 percre Victoria városától, egy lenyűgöző, 1070 négyzetméteres óceánparti házra bukkanhatunk, melyhez privát partszakasz is tartozik.

Metchosin, Kanada Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Kitalálod, melyik a magyar luxus álomotthon? - KVÍZ

A luxusról és a fényűzésről sokaknak először az aranyozott kandallók, a hatalmas terek és a külföldi házakról készült fotók ugranak be. Ám a modern luxus teljesen mást jelent: letisztult formák, visszafogott díszítettség és élhető minőségi környezet. Teszteld magad!

4. Breidweiler, Luxemburg

Ez a meseszerű és hatalmas zöld területtel rendelkező, 669 négyzetméteres parasztház 1877-ben épült. Kilenc éve teljesen fel lett újítva, mely révén jelenleg tökéletes harmóniában jelennek meg benne a klasszikus és a modern építészet elemei.

Breidweiler, Luxemburg Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

5. Snowmass Village, Colorado

A Cascade sípálya közvetlen szomszédságában, mégis rejtve áll ez a modern rezidencia. Az öt hálószobás, öt és fél fürdős házat a Bill Poss Architects tervezte, sőt még díjat is nyert.

Snowmass Village, Colorado Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

6. Palo Alto, Kalifornia

Ez a modern birtok központi helyen, a Palo Alto környékén helyezkedik el, de mégis úgy érezhetjük, hogy a világ egyik távoli szegletében vagyunk. A tulajdonosok anélkül élhetik meg privátszféra nyújtotta nyugalmat, hogy el lennének szigetelve.

Palo Alto, Kalifornia Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

7. Tahiti, Francia Polinézia

A „semmi gond” életérzést nyújtja ez a négyszintes villa, mely napelemeivel biztosítja a szükséges energiát.

Tahiti, Francia Polinézia Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com
Nappalik mesebeli átalakítása; előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180803-nappali-szobak-mesebeli-atalakitasa-elotte-utana-fotok.htmlImádjuk az átalakított lakásokról készült képeket. Szinte el sem akarjuk hinni, hogy egy-egy lepusztult, elavult helyiségből milyen hangulatos szobákat tudnak kihozni a tulajdonosok. Természetesen nem mindig egyedül, sok esetben lakberendező vagy belsőépítész segítségét kérik. Nincs ez másként a most következő nappalik esetében sem. OtthonOrigoA világ legcsodásabb hálószobái, melyeket akár ki is próbálhatsz: fotók http://www.life.hu/otthon/20180802-a-vilag-legszebb-haloszobai-fotok.htmlA hálószoba otthonunk egyik legfontosabb része. Életünk csaknem felét alvással töltjük, így alapvető fontosságú, hogy ebben a helyiségben tökéletesen el tudjunk lazulni. Persze, emellett helyet kell kapjanak a megfelelő elemekből álló tárolók is. Amikor a világítás, a formák, a színek és a hangulat egységgé áll össze, abból egy kényelmes és lazító környezet jön létre. OtthonOrigoEgy minimalista garzon, melyben a geometrikus formák teremtik meg a varázslatothttp://www.life.hu/otthon/20180727-minimalista-garzon-melyben-a-geometrikus-formak-teremtik-meg-a-varazslatot.htmlEnnél a vietnami lakásnál egy merész ötlettel álltak elő, a grafikai minták kis térben történő felhasználásával. Míg sokan attól tartanak, hogy ezzel a szobákat bezárják, addig a tervező csapat bebizonyította, hogy a megfelelő helyeken elhelyezve, igazi ékszerként működhetnek. OtthonOrigoLuxusbútorok megfizethető változatai – 6 design kanapé és jóval kedvezőbb árú hasonmásaikhttp://www.life.hu/otthon/20180722-5-luxus-kanape-es-joval-kedvezobb-aru-hasonmasaik.htmlSzembe jött veled egy meseszép luxuskanapé, de amint megláttad az árát, kaptál egy kisebb szívinfarktust? Miután túlélted, elkezdesz azon kattogni, hogy miként tudnál szert tenni rá? Nem tehetsz róla, van, hogy szinte már fájdalmasan vágyakozni kezdünk egy-egy ilyen drágaság után. Mi azonban remek alternatívát találtunk, hogy ne kelljen lemondanod a nyaralást az elkövetkezendő években, csak, hogy megvehesd álmaid kanapéját. OtthonOrigoEbbe az erdei tündérlakba bátran beköltözhetsz, akár a sárkányoddal együtt ishttp://www.life.hu/otthon/20180701-elado-egy-tunder-haz-melyben-meg-egy-sarkany-is-elfer-fantasy-otthon.htmlVarázslatok, hősök és merész kalandok: a fantasy történetek szépsége jelenik meg ebben az otthonban. Korábban már bemutattunk egy hobbitházat, most lépj be a tündék és elfek otthonába! OtthonOrigoÁlomotthonok - Skandináv belsőépítészet kis csavarral, Oroszországbanhttp://www.life.hu/otthon/20180620-alomotthonok-skandinav-belsoepiteszet-oroszorszagban.htmlSzentpétervár belvárosában megbújik egy lakás, mely se saját kerttel ugyan nem bír, mégis maga a letisztult édenkert. Nézd meg, hogy miként érte el ezt a tervező, és fogd valamelyik ötletet, majd valósítsd meg saját otthonodban. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.