23 milliárdért birtokol ingatlanokat Taylor Swift! Nézz be mind a nyolc otthonába

ház ingatlan Taylor Swift lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár Taylor Swiftet zenei karrierje emelte a hírességek sorába, az énekesnő ingatlanmogulként is megállja a helyét. A 28 éves szupersztár közel 23 milliárd forint értékű ingatlanporfólióval rendelkezik. Mutatjuk is, hogy melyek a Taylor tulajdonában lévő házak. 
  • BEVERLY HILLS-I RANCH

A ranch stílusú hollywoodi otthon az 1950-es évek modern dizájnját tükrözi. A buja, zöld dombok lábánál fekvő ingatlan rendkívül tágas és napfényes. A szerény homlokzat ellenére az ingatlan négy hálószobát, négy fürdőszobát, padlótól mennyezetig érő üvegablakokat és egy 1000 palackos klímavezérelt borospincét is rejt. A legfrissebb hírek szerint Taylo Swift éppen túladni készül rajta, 800 millió forintnak megfelelő összegért hirdetik.

BEVERLY HILLS-I RANCH Forrás: Trulia
  • TRIBECA PENTHOUSE

Az eredetileg két különálló penthouse-t 2014-ben Peter Jacksontól, A Gyűrűk Ura rendezőjétől vásárolta. Miután megszerezte a New York egyik menő városrészében található lakásokat, összenyitotta őket, így egy tíz hálószobás, tíz fürdőszobás, biliárdteremmel is büszkélkedő, hatalmas területű penthouse-t kapott.

TRIBECA PENTHOUSE Forrás: streeteasy.com
  • TRIBECA LAKÓÉPÜLET

Három évvel a két penthouse megvásárlása után, az énekesnő a szomszéd épületet is megvette. A százéves luxusházban edzőterem, házi színpad, rengeteg vendégszoba és több erkély is található. Az épület becsült értéke 3 milliárd 300 millió forintnak felel meg.

TRIBECA LAKÓÉPÜLET Forrás: NORTHFOTO
  • WATCH HILL TENGERPARTI BIRTOK

Az 1120 négyzetméteres tengerparti villa Rhode Island legmagasabb pontján helyezkedik el. Ez a terület egyébként az A-listás celebbulikról is ismert. Az ingatlanban hét hálószoba, nyolc kandalló és egy pazar medence is van, nem beszélve a 700 méteres partszakaszról és a csodás kilátásról. A kúria Taylor egyik legimpozánsabb befektetése.

WATCH HILL TENGERPARTI BIRTOK Forrás: NORTHFOTO
  • WEST VILLAGE APARTMAN

Az 1912-ben épült ház a téglaépületek báját és a modern stílusjegyeket ötvözi. Az öt hálószobás, hét fürdőszobás otthonban egy hatalmas fedett medence is elfért. A lakás berendezésénél különösen nagy figyelmet fordítottak a részletekre: a kézműves csillárok, az antik párizsi tégla is emeli a lakás értékét, ahogy a tetőterasz, a szabadtéri konyha, a pezsgőfürdő és a beépített grill.

WEST VILLAGE APARTMAN Forrás: Christopher Riccio
  • BEVERLY HILLS-I BIRTOK

Korábban három különböző ingatlant is birtokolt Taylor Swift Los Angelesben, de mind közül a mostani a legimpozánsabb. Az 1934-ben épült kastélyt 2015-ben vásárolta meg Samuel Goldwyn filmproducertől. A több mint 1000 négyzetméteres ingatlan jelenleg átalakítás alatt áll, az énekesnő kérése szerint a történelmi részletek visszaállításra kerülnek.

BEVERLY HILLS-I BIRTOK Forrás: NORTHFOTO/X17online.com
  • NASHVILLE-I ÖRÖKLAKÁS

Taylor Swift 20 évesen debütált az ingatlanpiacon, akkor vette meg ezt a pazar, 300 négyzetméteres lakást Nashville történelmi negyedében, a Mucis Row-ban. Az indusztriális stílusú lakás hatalmas terekkel rendelkezik, a padlótól a mennyezetig érő ablakok pedig pazar kilátást nyújtanak.

NASHVILLE-I ÖRÖKLAKÁS Forrás: Tom Gatlin
  • NASHVILLE-I BIRTOK

Habár Taylor Swift állandó mozgásban van, a gyökerei számára is fontosak, így egy második nashville-i otthonba is beruházott. A görög stílusban felújított birtok egy 520 négyzetméteres főépületet és egy 185 négyzetméteres, vendégek számára kialakított melléképületet foglal magába. Ami az épületek kialakítását illeti, a boltíves mennyezet, a halszálkás padló és a márvány kandallók teszik izgalmassá.

NASHVILLE-I BIRTOK Forrás: Google Maps

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.