Íme, Polgár Tündéék floridai luxusotthona

Forrás: Viasat3 -
luxus Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek Luxuskivitelben egyik szereplője, Polgár Tünde az elmúlt tíz évben hol Floridában, hol Budapesten él, és ahogy sejteni lehet, sehol sem egy kis lakáskában húzza meg magát családjával. 

Amíg a realityben magyarországi 400 négyzetméteres luxusvillájuk volt látható, a nő vlogoló fiának, Dánielnek köszönhetően most a hatalmas floridai házukba is beleshetsz.

Dzsudzsák Balázs gyönyörű barátnője,Viktorija Lopirjova focivébé egyik hivatalos arcahttp://www.life.hu/sztarok/20180623-dzsudzsak-balazs-gyonyoru-baratnoje-viktorija-lopirjova-focivebe-egyik-hivatalos-arca.htmlA 34 éves orosz Viktorija Lopirjova és Dzsudzsák Balázs nem egy közös fotót posztoltak már, de most kiderült, ki is ő valójában. TV + Sztárok--Házassági szerződés: ezt veszíti Meghan Markle, ha elválnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-hazassagi-szerzodes-ezt-vesziti-meghan-markle-ha-elvalnak-harryvel.html--Ilyen volt az igazi George Michael, árulta el a barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180623-ilyen-volt-az-igazi-george-michael-arulta-el-a-baratja.htmlEgykori menedzsere, Simon Robert Napier-Bell egy most elkészült dokumentumfilmben elárulta, hogy George gyakorlatilag attól fogva depressziós volt, hogy szólókarrierbe kezdett.TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella a Facebook-oldalán mutatta meg kislánya, Emma édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-jakupcsek-gabriella-a-facebookoldalan-mutatta-meg-kislanya-emma-edesapjat-kliegl-adam-operatort.htmlA neves operatőr, Kliegl Ádám és Jakupcsek Gabriella 19 éve egy pár, 2008-ban pedig megszületett közös gyermekük, Emma Róza. A férfit azonban ritkán látjuk, ám most a tévés fotót posztolt róla. TV + Sztárok--Szexi fotóval ünnepli a szelfi világnapját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-szexi-fotoval-unnepli-a-szelfi-vilagnapjat-liptai-claudia-musorvezeto.htmlAhogy már írtunk róla, május 21-én van a szelfi világnapja, amelyet Liptai Claudia az Instagramján egy meghökkentő, ám nagyon szexi fotóval ünnepel. TV + Sztárok--Ilyen volt Liptai Claudia menyecskeruhájahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ilyen-volt-liptai-claudia-menyecskeruhaja-lakodalom.htmlBár BESTmagazin többek között arról is ír, hogy milyen volt a nyitótánc Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjén, de az is kiderült, milyen ruhába öltözött át Claudia.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.