Árulja egykori közös otthonát Pély Barna és Galambos Dorina: fotó

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Galambos Dorina otthon Pély Barna eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pélyi Barna és Galambos Dorina kapcsolata véget ért, így a közös lakásukra sincs már szükségük. Eladják a 133 négyzetméteres otthon, mely a Rózsadomb lábánál fekszik.

Galambos Dorina és Pély Barna annak idején még a Megasztárban találtak egymásra, 14 évig alkottak egy párt, azonban néhány hete közleményben tudatták a nyilvánosságot arról, hogy kapcsolatuk véget ért. Az okokról nem nyilatkoztak, de a bennfentesek tudni vélik, hogy házasságuk a munka miatt romlott meg: mindketten arra koncentráltak, és elmentek egymás mellett. Úgy tűnik, békülésre nincs esély, hiszen otthonukat is meghirdették.

Pély Barna és Galambos Dorina árulják lakásukat Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

A Blikk bukkant rá az eladó lakásra, mely a leírás szerint a Rózsadomb lábánál fekszik, és 133 négyzetméteres. Egyértelmű, hogy ilyen paraméterekkel szép összeget kérhetnek az otthonért: 102.7 millió forintért bárki megveheti!

Gwen Stefani eladná Beverly Hills-i luxusotthonát, de senkinek sem kellhttp://www.life.hu/otthon/20180524-gwen-stefani-es-gavin-rossdale-valasuk-utan-eladnak-beverly-hillsi-otthonukat-de-senkinek-sem-kell.htmlGwen Stefani nehezen tudja eladni azt az óriási luxusházat, melyet ex-férjével, Gavin Rossdale-lel közösen vettek. Mi lehet ennek az oka? Talán a válás vetette rá az árnyékát, de ami valószínűbb, hogy az énekesnő túl drágán kínálja. OtthonOrigoSzerezd be a nyári hűsölés legfontosabb kellékeit: rendezd át a kertethttp://www.life.hu/otthon/20180604-a-nyari-husoles-legfontosabb-kellekei-rendezd-at-a-kertet.htmlSzámtalan oka lehet annak, ha egy nyári szezon nyaralás nélkül telik. Ebben az esetben próbáljátok meg az otthonotokban megteremteni azt a felhőtlen hangulatot, amit a tengerparti kiruccanások, balatoni strandolások jelentenek. Ezúttal a kertre koncentrálunk, hiszen a szabadtér a nyár igazi helyszíne. OtthonOrigoLegyen a konyhádban végre rend! – Ötletek a praktikus tárolás jegyébenhttp://www.life.hu/otthon/20180525-legyen-a-konyhadban-rend-otletek-a-praktikus-tarolas-jegyeben.htmlA praktikusság és a helytakarékosság elsőszámú szempont egy konyha esetén, mi pedig remek ötleteket hoztunk, hogy ezt könnyedén, átalakítás nélkül elérhesd. Nem számít, mekkora a konyhád, vagy mennyi hely van benne, ezekkel az ötletekkel tágasabb és élhetőbb lesz. OtthonOrigoLeonardo DiCaprio Los Feliz szívében vette meg új luxusotthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180605-leonardo-dicaprio-los-feliz-sziveben-vette-meg-uj-luxusotthonat.htmlElképesztő luxusotthont vásárolt magának Leonardo DiCaprio, amelyre nem kevesebbet költött mint 4,91 millió dollárt. A ház a Los Feliz nevű környéken található Los Angeles-ben, a képek magukért beszélnek. OtthonOrigoLeonardo DiCaprio Los Feliz szívében vette meg új luxusotthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180605-leonardo-dicaprio-los-feliz-sziveben-vette-meg-uj-luxusotthonat.htmlElképesztő luxusotthont vásárolt magának Leonardo DiCaprio, amelyre nem kevesebbet költött mint 4,91 millió dollárt. A ház a Los Feliz nevű környéken található Los Angeles-ben, a képek magukért beszélnek. OtthonOrigoEgy feminista lakás, mely inspiráló és erős, épp mint egy nőhttp://www.life.hu/otthon/20180522--feminista-lakas-mely-inspiralo-es-eros-epp-mint-egy-no-new-york.htmlMit jelent, hogy egy lakás feminista berendezésű? Segítünk: nem a rózsaszínt és a virágmintát. Amikor két nő egymásra talál az elképzelt és a megvalósítható álmok terén, ott valami egészen fantasztikus jön létre. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.